Μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού, την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε στην δράση. Πιο συγκεκριμένα ανέλαβε στον ΣΚΑΙ να παρουσιάζει το Super Makeover. Στην πιάτσα υπήρχε η φημολογία ότι η συνεργασία τους ήταν στο τέλος της, αν και το συμβόλαιο της με το κανάλι ήταν μέχρι και το 2022. Τελικά βγήκε […]

Μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού, την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε στην δράση. Πιο συγκεκριμένα ανέλαβε στον ΣΚΑΙ να παρουσιάζει το Super Makeover.

Στην πιάτσα υπήρχε η φημολογία ότι η συνεργασία τους ήταν στο τέλος της, αν και το συμβόλαιο της με το κανάλι ήταν μέχρι και το 2022. Τελικά βγήκε η ίδια και επιβεβαίωσε τις φήμες.

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ