Την είδαμε ως κριτή στο J2US και μπορεί το λαμπερό σόου να έριξε αυλαία, αλλα η Δέσποινα Βανδή δε θα μείνει έτσι.

Η Δέσποινα Βανδή μάλλον διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Πέρα από τα προσωπικά της, που είναι φουλ ερωτευμένη με το Βασίλη Μπισμπίκη και τα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά.

Την είδαμε ως κριτή στο J2US και μπορεί το λαμπερό σόου να έριξε αυλαία, αλλα η Δέσποινα Βανδή δε θα μείνει έτσι. Σας είχαμε δώσει εδώ, ότι ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να την κρατήσει στον ALPHA και να την εντάξει στο νέου σόου. Ο λόγος για το Chart Show, που είχε προβληθεί και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο κανάλι.

Τότε, το είχε παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού. Τώρα τη θέση της γνωστής παρουσιάστριας και στιχουργού παίρνει η γνωστή τραγουδίστρια. Είναι ένα σόου που βασίζεται σε μουσικά αφιερώματα, σε καλεσμένους και σε πολύ τραγούδι. Κομμένο – και ραμμένο για τη Δέσποινα, δηλαδή. Το σόου, να τονίσουμε ότι το έχει αγοράσει ο ALPHA και είναι πιθανό να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν!

Η ανακοίνωση του ALPHA

Το Chart Show έρχεται στον ALPHA με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή

Tα βράδια μας γεμίζουν μουσική, καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες; Οι Music Experts ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό στο σαββατόβραδο και το Chart Show ξεκινά!

Σύμφωνα με το CoolNews η οικοδέσποινα του Chart Show θα υποδέχεται κάθε σαββατόβραδο τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – και θα δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία. Το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα!

Δέσποινα Βανδή

Στο πλευρό της η Δέσποινα Βανδή θα έχει στο Chart Show και ξεχωριστούς συνεργάτες. Το okmag σας αποκαλύπτει αποκλειστικά τα πρώτα δύο ονόματα των ανθρώπων που θα την πλαισιώσουν.

Στους Music Experts θα δούμε τον Γιώργο Αρσενάκο. Ο CEO της Panik έχει βρεθεί στο παρελθόν στη θέση του κριτή σε μουσικά σόου.

Στους Chart Experts θα δούμε τον Πέτρο Δραγουμάνο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε καταλυτικό ρόλο στην εκπομπή Chart Show, όταν την παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού.

Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες; Οι Music Experts θα ανατρέπουν τα δεδομένα και θα αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ