Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια που έχει εδώ και πολλά χρόνια ταυτιστεί με την επιτυχία, γνωστό σε όλους ότι χώρισε με τον Ντέμη.. Σας είχαμε δώσει εδώ πρώτοι την είδηση, όταν οι άλλοι πετούσαν αετό ακόμα. Σας είχαμε πει ότι η Δέσποινα Βανδή φέρεται να βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με έναν γνωστό ηθοποιό. Παρότι προσπαθεί να […]

Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια που έχει εδώ και πολλά χρόνια ταυτιστεί με την επιτυχία, γνωστό σε όλους ότι χώρισε με τον Ντέμη.. Σας είχαμε δώσει εδώ πρώτοι την είδηση, όταν οι άλλοι πετούσαν αετό ακόμα. Σας είχαμε πει ότι η Δέσποινα Βανδή φέρεται να βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με έναν γνωστό ηθοποιό. Παρότι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μάλιστα η σχέση αυτή φαίνεται να προχωράει πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) αποφάσισε να χωρίσει.  Προκειμένου να μπορεί να είναι μαζί με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Δέσποινα Βανδή.

Είχαμε εξελίξεις λοιπόν στο θέμα και οι πρώρες “αποδείξεις” αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αρχικά είχαμε την Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, σε βόλτα που έκαναν μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Συνέχεια σε μια ακόμα δημόσια έξοδο τους, στα Εξάρχεια σε τρυφερές στιγμές.

Βρέθηκαν σε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», και γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού.

Αγκαλιά συνεχώς αδιαφορώντας για τις ματιές του κόσμου, απολαμβάνοντας το φαγητό τους και την όμορφη μουσική.

Όλη την διάρκεια που ήταν εκεί, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, κάτι που δείχνει ότι είναι φουλ ερωτευμένοι, και η σχέση τους προχωράει αρκετά γρήγορα.

Δείτε και τις φωτογραφίες από την έξοδο τους.

Big Brother 2 Spoiler (1)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ