Το MEGA TV ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα, και η 2η χρονιά της εκπομπής Πάμε Δανάη είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι, έκανε και την δική της δήλωση. Η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού αναφέρει: «Το Πάμε Δανάη! έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη […]

Το MEGA TV ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα, και η 2η χρονιά της εκπομπής Πάμε Δανάη είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από το κανάλι, έκανε και την δική της δήλωση.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού αναφέρει:

«Το Πάμε Δανάη! έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη συνεχή χρόνια, στο MEGA.

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά».

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας:

«Πάμε MEGA δεύτερη σεζόν! Πέρυσι ήταν μία πάρα πολύ ωραία χρονιά, φέτος νομίζω πως θα είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μετά από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο καλοκαίρι θα βάλουμε όλη η ανανεωμένη ομάδα τα δυνατά μας, να περάσουμε υπέροχα, να χαμογελάσουμε, να ταξιδέψουμε, να μάθουμε, να γνωρίσουμε κόσμο και μέρη και κυρίως όλα αυτά μόνο με χαμόγελο!

Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, μόνο MEGA! Στο MEGA το καλό».

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Είχαμε ανακοινώσεις για την  Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα και σας έχουμε όλες τις αλλαγές. Ορισμένοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι θα έρθουν στην θέση τους.

Η δεύτερη χρονιά του Πάμε Δανάη θα έχει σημαντικές αλλαγές.

Η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έφυγε και στη θέση της μπήκε η Δήμητρα Παλούδη, που πριν ήταν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένει στο πόστο του ο Άρης Καβατζίκης. θα έχουμε μια ακόμα νέα παρουσία. Αυτή της Δέσποινας Καμπούρη.

Το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ο Γιώργος Κρικοριάν. Τα τελευταία χρόνια τον βλέπαμε στην Φωλιά των Κου Κου.

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA αμέσως μετά το τέλος του Πάμε Δανάη θα προβάλλεται το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.  Στην συνέχεια θα ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Δανάη, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Εκείνη λοιπόν, θα σας υποδέχεται κάθε μέρα το πρωί, στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

Μαζί της βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Η Δωροθέα Μερκούρη έρχεται με τη στήλη “Cucina con doro” για να μας δείξει πώς μπορούμε να φτιάξουμε λαχταριστές αυθεντικές ιταλικές συνταγές απλά και γρήγορα.

«Πάμε Δανάη!», είμαστε μαζί σου.

#pamedanai

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Project Manager: Ελευθερία Κεφαλά
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας
Οργανωση Παραγωγής: Ρενα Βουγιουκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης

Δημιουργικη Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ