Είχαμε ανακοινώσεις για την  Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα και σας έχουμε όλες τις αλλαγές. Ορισμένοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι θα έρθουν στην θέση τους. Η δεύτερη χρονιά του Πάμε Δανάη θα έχει σημαντικές αλλαγές. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν; Η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έφυγε και στη […]

Είχαμε ανακοινώσεις για την  Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα και σας έχουμε όλες τις αλλαγές. Ορισμένοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι θα έρθουν στην θέση τους.

Η δεύτερη χρονιά του Πάμε Δανάη θα έχει σημαντικές αλλαγές.

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έφυγε και στη θέση της μπήκε η Δήμητρα Παλούδη, που πριν ήταν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένει στο πόστο του ο Άρης Καβατζίκης. θα έχουμε μια ακόμα νέα παρουσία. Αυτή της Δέσποινας Καμπούρη.

Το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ο Γιώργος Κρικοριάν. Τα τελευταία χρόνια τον βλέπαμε στην Φωλιά των Κου Κου.

Στο νέο πρόγραμμα του MEGA αμέσως μετά το τέλος του Πάμε Δανάη θα προβάλλεται το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.  Στην συνέχεια θα ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик