Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν ξανά γονείς! Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ περιμένει δίδυμα, όπως είχαν γνωστοποιήσει οι ίδιοι στο instagram. Έχουν ήδη ένα κοριτσάκι. Όμως, η ζωή της Χεορχίνα πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο ήταν πολύ δύσκολη. Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που έρχεται στο Netflix, με τίτλο […]

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν ξανά γονείς! Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ περιμένει δίδυμα, όπως είχαν γνωστοποιήσει οι ίδιοι στο instagram. Έχουν ήδη ένα κοριτσάκι.

Όμως, η ζωή της Χεορχίνα πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο ήταν πολύ δύσκολη. Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που έρχεται στο Netflix, με τίτλο “Soy Georgina” (Είμαι η Χεορχίνα) η 27χρονη προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις.

Το ντοκιμαντέρ θα αφορά τη ζωή της και θα μιλήσει και για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πορτογάλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 27 Ιανουαρίου.

“Ήταν κάτι φοβερό. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό διαμέρισμα για να μείνω. Δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από 300 ευρώ. Κατέληξα να κοιμάμαι σε ένα μέρος το οποίο χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη. Με πολύ κρύο τον χειμώνα και πολλή ζέστη το καλοκαίρι. Την ημέρα που γνώρισα τον Κριστιάνο άλλαξε η ζωή μου”, εξομολογήθηκε η 27χρονη που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, αλλά μεγάλωσε στην Ισπανία, στην πόλη Jaca.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν