Έτρεχαν και δεν έφταναν στο Μονακό, τα μέλη της κοσμικής Αθήνας για να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» σε δύο glam events.  Έγιναν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, την ίδια περίπου ώρα, στο πριγκιπάτο του Μονακό. Ούτε η πανδημία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την κοσμική φρενίτιδα και το shopping therapy. Χαμός έγινε στις πολυτελείς μπουτίκ και […]

Έτρεχαν και δεν έφταναν στο Μονακό, τα μέλη της κοσμικής Αθήνας για να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» σε δύο glam events.  Έγιναν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, την ίδια περίπου ώρα, στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Ούτε η πανδημία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την κοσμική φρενίτιδα και το shopping therapy. Χαμός έγινε στις πολυτελείς μπουτίκ και στα trendy εστιατόρια του πριγκιπάτου.  Ακόμα και τα κομμωτήρια στα high class ξενοδοχεία «Hotel de Paris» και «Hotel Hermitage Monte Carlo» έκανα χρυσές δουλειές, χτενίζοντας non stop κομψές Ελληνίδες που θέλουν να λάμψουν στην Κυανή Ακτή.

billionaire κοινό, και 700 ευρώ η πρόσκληση!

Ετσι κι αλλιώς το Μόντε Κάρλο τις τελευταίες ημέρες είχε τιγκάρει από το Monaco Yacht Show 2021, στο οποίο την παράσταση έκλεψαν τα ωραιότερα και πιο ντιζαϊνάτα super yachts στον κόσμο!

Εφοπλιστές, brokers, ναυπηγοί, ιδιοκτήτες mega yachts, όπως η Ελενα Αμβροσιάδου με το περίφημο «Γεράκι της Μάλτας».  Σχεδιαστές σκαφών, όπως ο Γιώργος Βαφειάδης, και λάτρεις του yachting. Όπως τον πλαστικό χειρουργό Αρη Στεροδήμα με την εντυπωσιακή σύζυγο Μπεατρίς Στεροδήμα, που κάθε χρόνο, με εξαίρεση το 2020, τρέχουν όλη μέρα σε εκθέσεις. Ενώ το βράδυ διασκεδάζουν στα πολυτελή εστιατόρια και clubs «Nobu», «Jimmy’s» και «Yacht club de Monaco», όπου δίνεται μάχη για να κλείσει κανείς τραπέζι!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια στο πριγκιπάτο

Κανείς πάντως όσον αφορά τους Ελληνες δεν γνωρίζει τι πήγε στραβά και δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι διοργανωτές. Για να μη συμπέσουν την ίδια μέρα τα δύο glam events, που δεν είναι άλλα από τη συναυλία της Βίσση και τα βαφτίσια της «πριγκίπισσας» του «Mr. Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου.

Η Αννα Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η συναυλία-δείπνο πάντως της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην αίθουσα «Salle des Etoiles» στο Sporting Monte-Carlo είχε οργανωθεί πολύ καιρό πριν.  Όπως αναμενόταν συγκέντρωσε billionaire θαυμαστές της από όλο τον κόσμο.  Η τιμή του εισιτηρίου με το δείπνο κόστιζε 700 ευρώ το άτομο.

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Άννα Βίσση

Ήταν το πρώτο κονσέρτο της Αννας στο πριγκιπάτο και το απόλαυσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής της.  Με τους δυο τους να έχουν συναντηθεί και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της συναυλίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την κεφάτη βραδιά με άρωμα και χρώματα Ελλάδας θα δοθεί στο Ιδρυμα Prince Albert II of Monaco.  Στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και την προστασία της μεσογειακής φώκιας.  Του εμβληματικού είδους της Μεσογείου! (Espresso)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ