Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη «Τόκιο» του La Casa De Papel, ανεβάζει στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες και τρελαίνει τους φίλους της, αλλά τώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία το έριξε εντελώς. Μιλάμε για περισσότερα από 3 εκ. likes σε λιγότερο από 24 ώρες.  Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη σειρά, αλλά έχει καταφέρει να είναι από τις πιο […]

Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη «Τόκιο» του La Casa De Papel, ανεβάζει στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες και τρελαίνει τους φίλους της, αλλά τώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία το έριξε εντελώς. Μιλάμε για περισσότερα από 3 εκ. likes σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη σειρά, αλλά έχει καταφέρει να είναι από τις πιο εμπορικές παγκοσμίως και οι αμερικάνικες παραγωγές να πατώνουν.

Αυτήν την φορά όμως η φωτογραφία της ήξερε ότι θα σπείρει πανικό στο instagram.

«Μανούλα μου, είναι σίγουρο ότι θα φρικάρετε με την πέμπτη σεζόν».

Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα βλέμματα, και με αυτόν τον τρόπο ΄έστειλε όλους τους φίλους της σειράς στα ουράνια. Ο πέμπτος κύκλος έρχεται για να ταράξει τους πάντες.

Είναι από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες της απόλυτα επιτυχημένης σειράς «La Casa de Papel» που προβάλλεται στο Netflix.

Η «Τόκιο» είναι μια γυναίκα που δύσκολα μπορεί να την κάνει… καλά κάποιος, και ο δυναμισμός της, σε συνδυασμό φυσικά με την ομορφιά και την ερμηνεία της ηθοποιού, έχουν απογειώσει το κοινό κι έχουν αυξήσει  τους θαυμαστές της.

Η «Τόκιο» είναι μια ξεχωριστή γυναίκα

Αυτοί αναμένεται να  γίνουν ακόμα περισσότεροι, όχι μόνο με την επόμενη σεζόν του επιτυχημένου ισπανικού σίριαλ που περιμένουν όλοι με αδημονία αν θα υπάρξει, αφού η τέταρτη… έριξε ακόμα και το Netflix στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, αλλά και γιατί κυκλοφορούν ολόγυμνες φωτογραφίες  της «Τόκιο» που… τρελαίνουν κόσμο. 

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ανεβάζει μια τέτοια φωτογραφία στον λογαριασμό των σχεδόν 21 εκατομμυρίων followers που διαθέτει στο Instagram.

Η πρώτη σέξι φωτογραφία, στην οποία φοράει μόνο το καλσόν της και είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δημοσιεύτηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, τον Μάρτιο του 2017, πριν ακόμη γνωρίσει την επιτυχία μέσα από το Casa de Papel.

Και συνέχισε λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2017, με μια topless φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μαγιόρκα.

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έβαλε τον σύντροφό της, Chino Darin, να τη φωτογραφίσει χωρίς να φοράει κάποιο ρούχο, αλλά με μαύρα γυαλιά και ένα τσιγάρο στο χέρι. Το μαλλί της τότε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που τη γνωρίσαμε στο ρόλο της ως Tokyo.

Στις διακοπές της η Ursula φαίνεται πως σιχαίνεται τα περιττά ρούχα και λατρεύει τον γυμνισμό. Η φωτογραφία αγκαλιά με μια φίλη της μέσα στη θάλασσα τον Αύγουστο του 2018 το αποδεικνύει.

Στο τέλος του ίδιου μήνα πόζαρε επίσης topless κρύβοντας τον «καυτό» ήλιο από πίσω της.

Και πάμε στο φετινό καλοκαίρι, όπου η Corbero συνέχισε να κάνει την «τέλεια ληστεία» στα likes του Instagram. Τον Αύγουστο του 2020 δήλωσε φωτογραφήθηκε μπροστά από ένα παράθυρο της Μαδρίτης, δηλώνοντας ότι λατρεύει την ισπανική πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια, βγήκε και στο μπαλκόνι της και σαγήνευσε με τις πόζες της τον φωτογραφικό φακό.

Αυτή ήταν και η τελευταία φωτογραφία του «γυμνού Instagrammικού της album», μέχρι που έκανε το δυναμικό της comeback, γεμίζοντας άλλη μία «σελίδα» του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν