Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη «Tokyo» του La Casa De Papel, ανεβάζει στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες και τρελαίνει τους φίλους της, αλλά τώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία το έριξε εντελώς. Μιλάμε για πολλαααα likes.  Η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα βλέμματα, και με αυτόν τον τρόπο ΄έστειλε όλους τους φίλους της σειράς στα ουράνια. […]

Η Úrsula Corberó, η αγαπημένη «Tokyo» του La Casa De Papel, ανεβάζει στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες και τρελαίνει τους φίλους της, αλλά τώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία το έριξε εντελώς. Μιλάμε για πολλαααα likes. 

Η 31χρονη Ισπανίδα ηθοποιός ξέρει να τραβάει τα βλέμματα, και με αυτόν τον τρόπο ΄έστειλε όλους τους φίλους της σειράς στα ουράνια. Ο πέμπτος κύκλος έρχεται για να ταράξει τους πάντες.

Η «Τόκιο» είναι μια γυναίκα που δύσκολα μπορεί να την κάνει… καλά κάποιος, και ο δυναμισμός της, σε συνδυασμό φυσικά με την ομορφιά και την ερμηνεία της ηθοποιού, έχουν απογειώσει το κοινό κι έχουν αυξήσει  τους θαυμαστές της.

Είναι από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες της απόλυτα επιτυχημένης σειράς «La Casa de Papel» που προβάλλεται στο Netflix.

Αυτήν την φορά όμως η φωτογραφία της ήξερε ότι θα σπείρει πανικό στο instagram.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν