Γνωστός και με το προσωνύμιο βουνό ο Hafthor Júlíus Björnsson δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχαμε για αυτόν. Με το μεγάλο βήμα να ασχοληθεί με το επαγγελματικό boxing ο ίδιος αποφάσισε να κάνει καριέρα σε κάτι πολύ δυσκολότερο. Φυσικά και ο ίδιος γνώριζε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις αυτού του νέου του […]

Γνωστός και με το προσωνύμιο βουνό ο Hafthor Júlíus Björnsson δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχαμε για αυτόν. Με το μεγάλο βήμα να ασχοληθεί με το επαγγελματικό boxing ο ίδιος αποφάσισε να κάνει καριέρα σε κάτι πολύ δυσκολότερο.

Φυσικά και ο ίδιος γνώριζε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις αυτού του νέου του εγχειρήματος.

Με αφορμή την προσωπική του αποτυχία σε έναν αγώνα αποφάσισε να αλλάξει το σώμα του για αν βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Τι τον έκανε να αλλάξει!

Συγκεκριμένα ο Hafthor Júlíus Björnsson σε αγώνα που είχε δώσει τον Ιανουάριο με αντίπαλο τον Steven Ward έχασε από τον δεύτερο κάτι που φυσικά του στοίχησε αρκετά. Με τον αντίπαλό του να είναι πολύ ελαφρύτερος και ευκίνητος σε αντίθεση με τον ίδιο.  Ο Hafthor Júlíus Björnsson ηττήθηκε με θριαμβευτικό τρόπο για τον Steven Ward.

Με αυτή του την ήττα να είναι σοβαρός λόγος ο ίδιος να αλλάξει την σωματική του διάπλαση. Ξεκινώντας διατροφή αλλά και σκληρή γυμναστική έβαλε στόχο να βελτιώσει την γράμμωση του αλλά και να μπορεί να γίνει πιο γρήγορος μέσα στην αρένα.

Πέντε μήνες μετά η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο ίδιος δημοσιεύει φωτογραφίες του με εμφανή σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

Με πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση ο ίδιος ποζάρει στις φωτογραφίες του. Ίσως και όλη αυτή η προσπάθεια να οφείλεται και σε κάτι άλλο. Στην επικείμενο αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα σε αυτόν αλλά και στον Eddie Hall στο Λας Βέγκας.

Με τον ίδιο να είναι πια στα 155 κιλά από 205 να δίνει συμβουλές μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube.  Δηλώνει πως κάνει καθημερινά ποδήλατο ενώ να δίνει έμφαση στους ώμους και στους δικέφαλους.

Τι τρώει;

Με πέντε γεύματα την ημέρα σύμφωνα με τον ίδιο: Με το πρωινό του να περιέχει 3 αυγά 200 γραμμάρια κοτόπουλο. Ένα smoothie με 150 γραμμάριο γιαούρτι , 40 γραμμάριο βρόμη και 100 γραμμάρια μούρα. Στο μεσημεριανό του συμπεριλαμβάνονται 220 γραμμάρια βοδινό. 180 γραμμάρια λευκό ρύζι και 100 γραμμάρια λαχανικά. Το επόμενο και τρίτο του γεύμα αποτελείται από 220 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο, 250 γραμμάρια πατάτες και 100 γραμμάρια λαχανικά.
Ως τέταρτο γεύμα καταναλώνει 200 γραμμάρια σολομό, 100 γραμμάρια ρύζι και 100 γραμμάρια λαχανικά. Ενώ για τελευταίο και πέμπτο γεύμα τρώει 250 γραμμάρια γιαούρτι 100 γραμμάρια από μπανάνα και 30 γραμμάρια βούτυρο αμυγδάλου.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ