Η γνωστή γυμνάστρια και φέτος έκανε αλλαγή του χρόνου. Μόνο με τις τέσσερις κούκλες κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη. Καθώς ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους. Tο μεσημέρι της Τρίτης πόσταρε μια φωτογραφία. Όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τις πανέμορφες κόρες της στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.     Δείτε αυτή τη […]

Η γνωστή γυμνάστρια και φέτος έκανε αλλαγή του χρόνου. Μόνο με τις τέσσερις κούκλες κόρες της η Ελένη Πετρουλάκη. Καθώς ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Tο μεσημέρι της Τρίτης πόσταρε μια φωτογραφία. Όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τις πανέμορφες κόρες της στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

 

Πετρουλάκη

Πετρουλάκη/ thrylos24.gr

Και σε αυτή την ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το άψογα γραμμωμένο κορμί της το οποίο φροντίζει με υγιή τρόπο παρακινώντας και εμάς να κάνουμε το ίδιο χωρίς να εξαντλούμε τον εαυτό μας με δίαιτες παρά να τρεφόμαστε υγιεινά και να γυμναζόμαστε για ένα υγιές και όμορφο σώμα. Συγκεκριμένα η γυμνάστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη “Είμαι κατά της δίαιτας γενικότερα και υπέρ της υγιεινής διατροφής και ενός ισορροπημένου πλάνου… Ακούω διάφορα. Δεν είναι όλα για όλους. Κάθε πλάνο διατροφής πρέπει να είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Οι εξετάσεις χρειάζονται εξίσου. Δε μπορεί κάποιος να σου βγάλει διατροφή αν δεν έχεις κάνει εξετάσεις”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gossip

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ