Μόλις πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πιάστηκε στην “τσιμπίδα” της εφορίας για φοροδιαφυγή. Μετά ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από την ΑΑΔΑΕ. Προς στιγμή έχουν δεσμευτεί όλοι του οι λογαριασμοί ενώ με εντολή εισαγγελέα η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» όλα τα εισοδήματα του τραγουδιστή.  Οπότε έχουν δεσμευτεί οι προσωπικοί και […]

Μόλις πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πιάστηκε στην “τσιμπίδα” της εφορίας για φοροδιαφυγή.

Μετά ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από την ΑΑΔΑΕ.

Προς στιγμή έχουν δεσμευτεί όλοι του οι λογαριασμοί ενώ με εντολή εισαγγελέα η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» όλα τα εισοδήματα του τραγουδιστή.  Οπότε έχουν δεσμευτεί οι προσωπικοί και οι εταιρικοί του λογαριασμοί.

Η υπόθεση σοβαρεύει περισσότερο αφού ο τραγουδιστής εξετάζεται και ως ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος με κλητήρα, όπως έγινε γνωστό, να του παραδίδει τη σχετική κλήση σπίτι του.

Ποιος είναι ο τραγουδιστής; Σύμφωνα με το female-g.com, πρόκειται για τον Νίκο Βέρτη, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμα την δική του εκδοχή.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, κάνει λόγο για «οργανωμένη ομάδα» που συνεργάζεται ενάντια στον τραγουδιστή.  Προαναγγέλλει προσφυγή στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ