Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικά και από την συμμετοχή της στο GNTM έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Παρουσιάζει το νέο ριάλιτι μόδας Glam Wars στο OPEN TV. H εκπομπή Glam Wars με τη Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στον τηλεοπτικό […]

Μετά το πέρασμα της από διάφορα ριάλιτι η γνωστή πλέον Κάτια Ταραμπάνκο ειδικά από την συμμετοχής στο φετινό survivor.  Φυσικά και από την συμμετοχή της στο GNTM έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Παρουσιάζει το νέο ριάλιτι μόδας Glam Wars στο OPEN TV.

H εκπομπή Glam Wars με τη Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα από την 1η Νοεμβρίου, σημειώνοντας απογοητευτικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός αυτό κάνει κρίσιμο το επόμενο διάστημα και το μέλλον του νέου διαγωνιστικού show μόδας ιδιαιτέρως αβέβαιο.

Με το ποσοστό τηλεθέασης να κινείται κάτω από το 2%, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα, οι ιθύνοντες του σταθμού ήδη μελετούν αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, τόσο στο μοντάζ των επεισοδίων όσο και στα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη τόσο για τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και για τις υπόλοιπες του OPEN.

Η έλευση του έμπειρου Γιάννη Λάτσιου, αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο κανάλι της Παιανίας.

Το Glam Wars είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο εάν τα ποσοστά τηλεθέασης εξακολουθήσουν να κυμαίνονται στο 0,8 – 1,5%, τότε δεν αποκλείεται να δούμε ένα πρόωρο φινάλε.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν