Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Γιώργο Παπανδρέου, που επανήλθε στην πολιτική επικαιρότητα της Ελλάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να πάρει θέση για κάθε είδους ζήτημα. Φυσικά, τα θέματα της πολιτικής δεν αποτελούν εξαίρεση. Μέσα από ένα story στο Instagram λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δική του θέση […]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Γιώργο Παπανδρέου, που επανήλθε στην πολιτική επικαιρότητα της Ελλάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να πάρει θέση για κάθε είδους ζήτημα. Φυσικά, τα θέματα της πολιτικής δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μέσα από ένα story στο Instagram λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δική του θέση για τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας πως η μόνη λύση είναι να «κλειστεί στην ντουλάπα».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ο ΓΑΠ εκφράζει όχι απλά το παλιό, αλλά το παμπάλαιο… Που αφού ξεπούλησε την χώρα, έχει αράξει και κάνει ζωάρα στις πλάτες όλων των Ελλήνων, ακόμα και των αγέννητων.

Αυτός που μπαινοβγαίνει στην πολιτική επικαιρότητα. Ε λοιπόν, είτε ως ΚΙΝΑΛ, είτε ως ΠΑΣΟΚ, είτε όπως αλλιώς το πείτε στο μέλλον αυτό το ρημάδι το κόμμα, η μοναδική λύση για τον ΓΑΠ είναι να τον κλείσετε στην ντουλάπα.

Κι αν δεν είναι λύση, θα είναι έστω μια καλή αρχή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολιτική

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик