Ένα σφραγισμένο Super Mario από το 1986, πουλήθηκε για ένα τεράστιο ποσό, καθώς ήταν συλλεκτική έκδοση, που κυκλοφόρησε για λίγο! Στο Τέξας, ένας οίκος δημοπρασιών (Heritage Auctions) ανακοίνωσε κάτι εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, ένα σφραγισμένο αντίτυπο του αλησμόνητου παιχνιδιού Super Mario για την θρυλική κονσόλα Nintendo Entertainment System, πωλήθηκε σε ποσό ρεκόρ! Μιλάμε για την υψηλότερη τιμή […]

Ένα σφραγισμένο Super Mario από το 1986, πουλήθηκε για ένα τεράστιο ποσό, καθώς ήταν συλλεκτική έκδοση, που κυκλοφόρησε για λίγο!

Στο Τέξας, ένας οίκος δημοπρασιών (Heritage Auctions) ανακοίνωσε κάτι εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, ένα σφραγισμένο αντίτυπο του αλησμόνητου παιχνιδιού Super Mario για την θρυλική κονσόλα Nintendo Entertainment System, πωλήθηκε σε ποσό ρεκόρ!

Μιλάμε για την υψηλότερη τιμή που έχει δαπανηθεί για βιντεοπαιχνίδι, και είναι ένα ποσό της τάξης των 660.000 δολαρίων.

Επί 35 ολόκληρα χρόνια, άθικτο σε ένα γραφείο – Του έφερε 660.000 δολάρια! 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πωλήθηκε το εν λόγω παιχνίδι, καθώς ήταν αρκετά σπάνια και συλλεκτική έκδοση. Κυκλοφόρησε για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προτού η Nintendo αλλάξει τις συσκευασίες με εκείνες με αυτοκόλλητο σφραγίδα.

Το παιχνίδι αυτό αγοράστηκε ως δώρο Χριστουγέννων το 1986, όμως έμεινε ανέγγιχτο και άθικτο επί 35 ολόκληρα χρόνια, σε ένα συρτάρι γραφείου.

Ο πωλητής του Super Mario θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αλλά δήλωσε: «Έμεινε εκεί όλο το διάστημα, από τότε που το αγόρασα».

Η επικεφαλής του οίκου Heritage Auctions, Βελέρι ΜακΛέκι έκανε δηλώσεις για την πώληση ρεκόρ. Η εν λόγω πώληση έφτασε έναντι 660.000 δολαρίων, με την ίδια να αναφέρει τα εξής: «Η πώληση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να μας σοκάρει πολύ. Ποιος δεν αγαπά τον Mario;».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ