Περί του γούστου του καθενός κολοκυθόπιτα αγαπητοί φίλοι. Η διασκέδαση είναι προσωπική υπόθεση και όχι υποκειμενική. Αλλά μια οθόνη που τα σπάει πάει την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο. Η LG είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια νέα πρωτοποριακή gaming οθόνη στην CES 2021 την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να λυγίσει εάν το θέλουμε ενώ έχει την δυνατότητα να παράγει […]

Περί του γούστου του καθενός κολοκυθόπιτα αγαπητοί φίλοι. Η διασκέδαση είναι προσωπική υπόθεση και όχι υποκειμενική. Αλλά μια οθόνη που τα σπάει πάει την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

Η LG είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια νέα πρωτοποριακή gaming οθόνη στην CES 2021 την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να λυγίσει εάν το θέλουμε ενώ έχει την δυνατότητα να παράγει ήχο χωρίς την χρήση ηχείων.

Ονομάζεται Bendable Cinematic Sound OLED (CSO), είναι μεγέθους 48 ιντσών και θα παρουσιαστεί στην CES. Αυτό που την διαφοροποιεί από όλες τις άλλες, είναι η δυνατότητα που έχει να μετατρέπεται από επίπεδη σε καμπυλωτή με το άγγιγμα απλά ενός κουμπιού. Το OLED πάνελ καταφέρνει να πάρει καμπύλη 1.000R (δηλαδή καμπύλη ακτίνας 1.000mm). Η LG δηλώνει ότι, “η καμπυλωτή οθόνη προσφέρει μία ομαλή απόσταση θέασης από το κέντρο έως την άκρη της οθόνης, μεγιστοποιώντας την εμπειρία των gamers”.

Η εταιρεία θα λανσάρει το συγκεκριμένο προϊόν εστιάζοντας στην αγορά του gaming. Για να το πετύχει αυτό θα στηριχτεί και σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της, όπως το 0,1ms latency και τον ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εάν αυτά δεν σας έχουν εντυπωσιάσει, η παραγωγή ήχου χωρίς την χρήση ηχείων σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας CSO, όπου μία ταινία πάχους 0,6mm ενσωματωμένη στο πάνελ πάλλεται, και δημιουργεί τους ήχους.

“Η 48 ιντσών LG Bendable CSO οθόνη είναι σχεδιασμένη ειδικά για την gaming ψυχαγωγία καθώς χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες παραδίδοντας στους χρήστες μία αξέχαστη εμπειρία. Με άλλα λόγια, δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον για να απολαύσετε τα παιχνίδια σας”, δήλωσε
ο Dr. Chang-ho Oh, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος τηλεοράσεων της LG Display. Το πόσο θα κοστίζει και πότε θα είναι διαθέσιμη ελπίζουμε να το μάθουμε στην παρουσίασή της στην CES 2021.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν