Βόλτες στην πανέμορφη Ρώμη έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης. Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Ότι η Δέσποινα Βανδή  είναι μαζί τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) είναι πλέον πολύ γνωστό. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος όπως λέει και το τραγούδι. Το ζευγάρι είναι πλέον πολλες ώρες μαζί. Ειδικά […]

Βόλτες στην πανέμορφη Ρώμη έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης. Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Ότι η Δέσποινα Βανδή  είναι μαζί τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) είναι πλέον πολύ γνωστό. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος όπως λέει και το τραγούδι. Το ζευγάρι είναι πλέον πολλες ώρες μαζί. Ειδικά τώρα που η σχέση της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή όπως φαίνεται πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Προχωράει το θέμα του διαζυγίου του ο ηθοποιός, όπως ακούγεται μετά από 15 χρόνια γάμου. Μάλιστα η σύζυγος του το έβαλε μπροστά.

Οι δυο τους το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρησαν για την Ιταλία και συγκεκριμένα για τη Ρώμη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φορούσαν μάσκες και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Καθώς προσπάθησαν να μην κεντρίσουν τα βλέμματα, ωστόσο δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους συνεπιβάτες τους.

Τρεις μέρες αργότερα, το ζευγάρι πήρε την πτήση της επιστροφής, αφού το πρωί της Παρασκευής η τραγουδίστρια. Και ο ηθοποιός αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης με προορισμό την Αθήνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ