Το χρήμα πηγαίνει στο χρήμα, και όπου φτωχός και η μοίρα του. Το επιβεβαιώνει και το FORBES με κάθε επισημότητα με τα αποτελέσματα για το 2020, που μας χαιρετά ΕΥΤΥΧΩΣ. Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τους “νικητές”, αλλά και τους “ηττημένους” της χρονιάς που σε λίγο μας αποχαιρετά, και ομολογουμένως, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο […]

Το χρήμα πηγαίνει στο χρήμα, και όπου φτωχός και η μοίρα του. Το επιβεβαιώνει και το FORBES με κάθε επισημότητα με τα αποτελέσματα για το 2020, που μας χαιρετά ΕΥΤΥΧΩΣ.

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τους “νικητές”, αλλά και τους “ηττημένους” της χρονιάς που σε λίγο μας αποχαιρετά, και ομολογουμένως, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο αντίξοες που έχουμε ζήσει. Παρά τις δυσκολίες και τα lockdowns που έκανε επιτακτικά ο κορωνοϊός, πολλοί ήταν οι πλούσιοι που κατάφεραν να γίνουν πλουσιότεροι εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία του Elon Musk άγγιζε τα 26.6 δισεκ. δολάρια στις αρχές του 2020, φτάνοντας τα 136.9 δισεκ. δολάρια τον Δεκέμβριο και έγινε ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Στη συνέχεια, ο Jeff Bezos με περιουσία 182.2 δισεκ. δολάρια, έγινε κατά 67.5 δισεκ. δολάρια πλουσιότερος μέσα στο 2020 ενώ ο Bernard Arnault πρόσθεσε επιπλέον 35 δισεκ. δολάρια στην περιουσία του εν μέσω πανδημίας με περιουσία 146.3 δισεκ. δολάρια.

Ωστόσο, πέρα από τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη, υπήρξαν και οι μεγάλοι ηττημένοι της χρονιάς που μας πέρασε. Ο Carlos Slim Helú και ο Sheldon Adelson είναι οι πιο ηττημένοι της χρονιάς που φεύγει. Εκείνοι που επλήγησαν περισσότερο ήταν οι: Carlos Slim Helú: Έχασε 5 δισεκ. δολάρια (Περιουσία: $58.2 δισεκ.), Sheldon Adelson: Έχασε 5 δισεκ. δολάρια (Περιουσία: $35.1 δισεκ.), Sun Hongbin: Έχασε 4.8 δισεκ. δολάρια (Περιουσία: $8.1 δισεκ.), Hui Ka Yan: Έχασε 4.6 δισεκ. δολάρια (Περιουσία: $27.7 δισεκ.), Harold Hamm: Έχασε 4.3 δισεκ. δολάρια (Περιουσία: $5.6 δισεκ.).

Οι κερδισμένοι του 2020 από την άλλη, είναι οι: Elon Musk: Κέρδισε $110.3 δισεκ. (Περιουσία: $136.9 δισεκ.), Jeff Bezos: Κέρδισε $67.5 δισεκ. (Περιουσία: $182.2 δισεκ.), Nongfu Spring Chairman Zhong Shanshan: Κέρδισε $60.5 δισεκ. (Περιουσία: $62.5 δισεκ.), Dan Gilbert: Κέρδισε $37.1 δισεκ. (Περιουσία: $43.9 δισεκ.), Bernard Arnault: Κέρδισε $35 δισεκ. (Περιουσία: $146.3 δισεκ.). 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ