Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι. όπως λένε οι πληροφορίες μας και […]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας.

Από τα ίδια και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας, που παραμένουν όμως τηλεοπτικό ζευγάρι. όπως λένε οι πληροφορίες μας και για αυτήν την χρονιά. Γιατί μπορεί στα νούμερα να μην τα πήγε καλά “Το Πρωινό” αλλά από έσοδα μέσω των χορηγών τα πήγε μια χαρά, και στην τελική το κανάλι τι θέλει; Χρήμα!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σερβιτόροι. Ναι γιατί όχι;

Φαίη Σκορδά

Για τις ανάγκες του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 τα πάντα όλα από όλους.

Πιο συγκεκριμένα για την παρουσίαση του προγράμματός του, ο σταθμός ρίχνει στην μάχη όλα τα όπλα του. Θα δούμε πολλούς να μπαίνουν σε διάφορους ρόλους με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού.

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάρκος Σεφερλής, ντύνονται με τα ρούχα της δουλειάς και ξεκινούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)
Super League

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»