Ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει και το γνωστό άσμα. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη. Μετά το χωρισμός της από τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αποφάσισε να μπει σε νέα αγκαλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομής «Το Πρωινό» είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλάι του νέου της συντρόφου. Οι δυο τους […]

Ο έρωτας με έρωτα περνάει που λέει και το γνωστό άσμα. Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη. Μετά το χωρισμός της από τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αποφάσισε να μπει σε νέα αγκαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομής «Το Πρωινό» είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλάι του νέου της συντρόφου. Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και περνούν και όμορφα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων προαστίων. Μια φίλη της Σκορδά την έπεισε να πάει στο κατάστημα. Όπωας αναφέρεται ερωτεύτηκαν «κεραυνοβόλα», αν και στην αρχή η Φαίη ήταν διστακτική να συνάψει σχάση με τον γοητευτικό άνδρα, επειδή σκεφτόταν την αντίδραση τόσο των παιδιών της όσο και του Γιώργου Λιάγκα.

Εν τέλει παραμέρισε τους ενδοιασμούς της και αφέθηκε στον έρωτα. Μάλιστα, η ξανθιά παρουσιάστρια αναμένεται τις επόμνες μέρες να ανακοινώσει τη σχέση της με τον γκριζομάλλη 40χρονο γυμνασμένο άνδρα. Ο σύντροφός της έχει μια μεζονέτα στη Βούλα, στην οποία το ζευγάρι φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο και να ζει τον έρωτά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ