Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί και οι αποστολές μετρούν αντίστροφα για να εμφανιστούν στη σκηνή του Pala Olimpico.

Πλησιάζει η ώρα που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της φετινής Eurovision. Πριν φθάσουμε όμως εκεί θα πρέπει να περάσουμε από το στάδιο των ημιτελικών.

Ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει η χώρα μας με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί και οι αποστολές μετρούν αντίστροφα για να εμφανιστούν στη σκηνή του Pala Olimpico.

Πάντως, η Ελλάδα και η νεαρή τραγουδίστρια έχουν κερδίσει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις με την ερμηνεία και την εμφάνιση. Στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής που έλαβε χώρα στο Pala Olympico η Αμάντα Γεωργιάδη φορώντας ένα λευκό φόρεμα από τον οίκο της Σίλιας Κριθαριώτη τράβηξε τα βλέμματα και απέσπασε τα πολύ θετικά σχόλια των δημοσιογράφων.

Τι λένε τα στοιχήματα;

eurovision

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία

Τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Ψηφίζουν, όμως, στους δύο ημιτελικούς και συγκεκριμένα:

Στον Α’ Ημιτελικό ψηφίζουν η Ιταλία και η Γαλλία.

Στον Β’ Ημιτελικό ψηφίζουν η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια χώρα (Ιταλία).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα