Η νεαρή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη είναι το φαβορί για να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η ώρα της Eurovision πλησιάζει! Οι χώρες που συμμετέχουν ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς! Ψάχνουν τον εκλεκτό η την εκλεκτή που θα εκπροσωπήσει την πατρίδα τους.

Όσον αφορά την Ελλάδα, σας είχαμε γράψει πως θα αναλάβει την εκπροσώπηση μας στο διαγωνισμό τραγουδιού, η Αμάντα Γεωργιάδη. Μιας και ξέρουμε για τη χώρα μας να μην σας πούμε και για την Κύπρο; Επίσης γυναικεία εκπροσώπηση θα έχει η Μεγαλόνησος! Ο νεαρή τραγουδίστρια Ανδρομάχη είναι το φαβορί για να αναλάβει της τύχες του “νησιού”. Η τελική απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών από την ΡΙΚ. Μάλιστα, το τραγούδι έχει ήδη γραφτεί και θα έχει έθνικ ρυθμούς. Ενώ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι ο Marvin Dietmann. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Τσαγκρινού.

Όπως φαίνεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού είναι και αυτός που κράτησε την Ανδρομάχη και δεν πήγε στο Survivor.

Λίγα λόγια για την Ανδρομάχη:

Γεννήθηκε το 1995 στη Γερμανία και σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Έχει καταγωγή από τα Λεχαινά. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα. Όσο καιρό σπούδασε ξεκίνησε να τραγουδά παράλληλα και σε μαγαζιά στα Λεχαινά, την Αμαλιάδα και το Γκάζι. Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 η νεαρή τραγουδίστρια διαγωνίστηκε στο The Voice. Tο 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τον τίτλο «Το Φεγγάρι».

Η Ανδρομάχη έχει συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Eνώ, πιο πρόσφατο τραγούδι της είναι το «Βάσανό μου», με το βίντεο κλιπ, που μετρά πολλές χιλιάδες προβολές στο YouTube, να κυκλοφορεί πριν ένα μήνα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Τορίνο στις 14 Μαΐου μετά την συντριπτική περσινή νίκη της Ιταλίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ