Η Αμάντα Γεωργιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις στην δεύτερη πρόβα.

Σε κάτι λιγότερο από δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της φετινής Eurovision. Πριν φθάσουμε όμως εκεί θα πρέπει να περάσουμε από το στάδιο των ημιτελικών.

Ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει η χώρα μας με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Πάντως, η Ελλάδα και η νεαρή τραγουδίστρια έχουν κερδίσει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις με την ερμηνεία και την εμφάνιση. Στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής που έλαβε χώρα στο Pala Olympico η Αμάντα Γεωργιάδη φορώντας ένα λευκό φόρεμα από τον οίκο της Σίλιας Κριθαριώτη τράβηξε τα βλέμματα και απέσπασε τα πολύ θετικά σχόλια των δημοσιογράφων.

Τη σκηνική παρουσία της Ελληνίδας τραγουδίστριας έχει επιμεληθεί ο ένας και μοναδικός Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει δηλώσει για την εμφάνιση της. «Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο «Die Together» που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας. Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως. Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».

Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση στα στοιχήματα. Μια πολύ καλή θέση που δείχνει πως είναι αρκετά υπολογίσιμη στην φετινή Eurovision. Πρώτη είναι η Ουκρανία που εδώ και μήνες θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου. Ο τελικός της Eurovision να θυμίσουμε ότι θα γίνει στο Τορίνο στις 14 Μαΐου.

 

Eurovision 2022

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στοίχημα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν