Η φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση τραγουδιού, Eurovision, αναμένεται να γίνει στο Ρότερνταμ με την παρουσία κόσμου. Δε μιλάμε για ένα γεμάτο «Rotterdam Ahoy», όμως θα υπάρχει κόσμος ώστε να διασκεδάσει με τα τραγούδια του θεσμού. Φυσικά, πολύ καλύτερη εξέλιξη, απ’ το να βλέπαμε μια μουντή Eurovision. Άλλωστε, το χαρακτηριστικό της, είναι ο κόσμος που την παρακολουθεί. […]

Η φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση τραγουδιού, Eurovision, αναμένεται να γίνει στο Ρότερνταμ με την παρουσία κόσμου.

Δε μιλάμε για ένα γεμάτο «Rotterdam Ahoy», όμως θα υπάρχει κόσμος ώστε να διασκεδάσει με τα τραγούδια του θεσμού. Φυσικά, πολύ καλύτερη εξέλιξη, απ’ το να βλέπαμε μια μουντή Eurovision. Άλλωστε, το χαρακτηριστικό της, είναι ο κόσμος που την παρακολουθεί.

Σύμφωνα με το Eurovision.tv, στις κερκίδες θα βρεθούν περίπου 3.500 θεατές. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 20% της χωρητικότητας. Μάλιστα, τη θετική ανταπόκριση έδωσε και η Ολλανδική Κυβέρνηση για παρουσία θεατών.

Η ανακοίνωση τονίζει πως δε θα γίνει πώληση εισιτηρίων και στο στάδιο θα μπορούν να βρίσκονται όσοι είχαν κλείσει θέση από το 2020! Τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Martin Österdahl, executive supervisor, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που οι ολλανδικές Αρχές μας επιτρέπουν να καλωσορίσουμε κόσμο στα 3 live shows και στις 6 πρόβες με τον πιο ασφαλή τρόπο, δεδομένων των συνθηκών».

Να θυμίσουμε πως η Ελληνική συμμετοχή θα είναι το τραγούδι «Last Dance», που ερμηνεύει η Stefania. Ενώ την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ