Η Stefania, ερμηνεύει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Με το “Last Dance” θα ταξιδέψει μέχρι την Ολλανδία και αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Δείτε το videoclip: Τo video clip σχολιάζει όλα όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και στα δύσκολα υπάρχει […]

Η Stefania, ερμηνεύει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Με το “Last Dance” θα ταξιδέψει μέχρι την Ολλανδία και αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε το videoclip:

Τo video clip σχολιάζει όλα όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και στα δύσκολα υπάρχει ελπίδα.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή». 

Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι». Ουσιαστικά μας καλεί όλους να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι όλα κάποια στιγμή θα αποτελούν παρελθόν.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είναι το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision 2021. Ξέρεις, για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτό! Νιώθω πολύ χαρούμενη που η δουλειά μας αρέσει στον κόσμο… και θέλω να πω ότι ετοιμάζουμε κάτι πολύ ωραίο και στην σκηνή!», δηλώνει η Stefania.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ