Τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021  είχαμε το Σάββατο στις 22:00. Το βράδυ του τελικού διαγωνίστηκαν 17 χώρες. Με την δική μας Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance, να ελπίζει για το καλύτερο. Υπόθεση για δύο χώρες ήταν η πρωτιά. Ιταλία και Γαλλία το πήγαν μέχρι τέλους με τελική νικήτρια την γειτόνισσά μας Ιταλία. Αλλά […]

Τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021  είχαμε το Σάββατο στις 22:00. Το βράδυ του τελικού διαγωνίστηκαν 17 χώρες. Με την δική μας Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance, να ελπίζει για το καλύτερο.

Υπόθεση για δύο χώρες ήταν η πρωτιά. Ιταλία και Γαλλία το πήγαν μέχρι τέλους με τελική νικήτρια την γειτόνισσά μας Ιταλία. Αλλά ο διαγωνισμός τραγουδιού δεν μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις με την 10η θέση για την Ελλάδα και την 16η θέση για Κύπρο.

Αλλά ίσως το πιο αξιοπερίεργο της χθεσινής βραδιάς είναι οι κατηγορίες εναντίον του νικητή της Eurovision. Ο Ιταλός τραγουδιστής έχει ξεσηκώσει τον κόσμο μετά την αποκαλυπτική φώτο που φαίνεται σχεδόν καθαρά ότι πάνω στην έξαψη της στιγμής κάνει τα περίεργα του.

Τώρα αυτός στην συνέχεια προσπάθησε να τα μαζέψει, και είπε ότι:

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά. Σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια»

https://youtu.be/-ZMNaqxDkPY

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα