Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2021 μετράει αντίστροφα και στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 20 Μάϊου θα έχουμε τον 2ο ημιτελικό που μας ενδιαφέρει άμεσα αφού συμμετέχει η Ελλάδα. Αλλά όσο, πλησιάζουμε οι συζητήσεις φουντώνουν και όλοι έχουμε μια άποψη για τον φετινό νικητή του διαγωνισμού, τώρα που έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των τραγουδιών. […]

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2021 μετράει αντίστροφα και στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 20 Μάϊου θα έχουμε τον 2ο ημιτελικό που μας ενδιαφέρει άμεσα αφού συμμετέχει η Ελλάδα.

Αλλά όσο, πλησιάζουμε οι συζητήσεις φουντώνουν και όλοι έχουμε μια άποψη για τον φετινό νικητή του διαγωνισμού, τώρα που έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των τραγουδιών. Αλλά τι γνώμη έχουν οι στοιχηματικές, που παίζουν μα τα χρήματα τους και σίγουρα έχουν μια πιο βαθιά αντίληψη του θέματος για τον φετινό νικητή.

Οι εκτιμήσεις μας δίνουν ότι Ελλάδα αι Κύπρο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Δείτε τα μεγάλα φαβορί

Ελβετία 3.00
Μάλτα 5.00
Γαλλία 8.00
Βουλγαρία 10.00
Ιταλία 12.50
Σουηδία 12.50
Κύπρος 20.00
Λιθουανία 20.00
Ισλανδία 20.00
Ελλάδα 40.00

Η Stefania, ερμηνεύει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Με το “Last Dance” θα ταξιδέψει μέχρι την Ολλανδία και αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε το videoclip:

Συμμαχία με τον “διάβολο” έκανε η Κύπρος για να χτυπήσει πολύ δυνατά τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision. Με μια Ελληνίδα σκέτη κόλαση και το ‘El Diablo’ πήρε θέση για την μεγάλη μάχη.

Η Κύπρος όπως όλα δείχνουν και από τις μέχρι τώρα κινήσεις της βλέπει πολύ σοβαρά τον διαγωνισμό και ο μεγάλος στόχος της είναι η κατάκτηση της νίκης. Είναι η ώρα της ήρθε της Έλενας Τσαγκρινού;

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик