Με επιστροφές αναμένεται η επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δυνατά χαρτιά της τηλεόρασης κάνουν το δυναμικό come back. Άνθρωποι με ταλέντο και απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό επιστρέφουν για να τα δώσουν όλα μετά από κάποια χρόνια απουσίας από τον χώρο. Επενδύοντας σε πρόσωπα που αποτελούν παλιές συνταγές επιτυχίας τα τηλεοπτικά κανάλια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αποφάσισαν να […]

Με επιστροφές αναμένεται η επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δυνατά χαρτιά της τηλεόρασης κάνουν το δυναμικό come back.
Άνθρωποι με ταλέντο και απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό επιστρέφουν για να τα δώσουν όλα μετά από κάποια χρόνια απουσίας από τον χώρο.

Επενδύοντας σε πρόσωπα που αποτελούν παλιές συνταγές επιτυχίας τα τηλεοπτικά κανάλια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αποφάσισαν να συνεργαστούν με ανθρώπους έχουν δοκιμάσει και στο παρελθόν.
Άτομα με μεγάλη εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο αλλά και μεγάλες επιτυχίες.

Γιώργος Καπουτζίδης.

Μετά από έξι χρόνια τηλεοπτικής απουσίας Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση με μία νέα σειρά. Με επιτυχημένες σειρές που προβάλλονται ακόμα και σήμερα με φανατικό κοινό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης επανέρχεται με τις ”Σέρρες” και φανταζόμαστε ότι θα είναι σίγουρη επιτυχία.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Αν και απουσίαζε 11 ολόκληρα χρόνια ήταν σαν να ήταν παρόν. Ο λόγος για τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη που με τις δραματικές σειρές του να προβάλλονται κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και σε επανάληψη. Με επιτυχημένες σειρές στο ενεργητικό του αλλά και δύο ταινίες που έσπασαν τα ταμείο ο Χσριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει! Συγκεκριμένα με μία νέα σειρά η οποία μάλιστα θα γυριστεί στους Παξούς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Βικτόρια Χίσλοπ.

Με μία και μοναδική της δουλεία έχει γράψει ιστορία. Ποιος δεν θυμάται την αριστουργηματική σειρά το νησί. Φυσικά αναφερόμαστε στην Βικτόρια Χίσλοπ η οποία δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά έρχεται να καταπλήξει και πάλι. Με την σειρά ”καρτ ποστάλ” η οποία σεναριακά θα συμπεριλαμβάνει δύο βιβλία της συγγραφέως. Η σειρά θα προβληθεί από την συχνότητα της ΕΡΤ ενώ τα γυρίσματά που γίνονται στην Κρήτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Με την τελευταία του σκηνοθετική δουλειά στο η ”λέξη που δεν λες” πριν πέντε χρόνια ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης έρχεται με δική του σειρά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το «Κομάντα και δράκοι» είναι η σειρά που θα δούμε από την συχνότητα του Mega με το ίδιο να έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το κανάλι μιας και σκηνοθετούσε στο ”Νησί”

Μιχάλης Ρέππας και τον Θανάσης Παπαθανασίου.

Με τα ονόματά τους να είναι συνώνυμα μεγάλων επιτυχιών ο Μιχάλης Ρέππας και τον Θανάσης Παπαθανασίου επιστρέφουν στην τηλεόραση με μία νέα επιτυχία. Με τελευταία τους τηλεοπτική σειρά το <<Το δις εξαμαρτείν>> έπειτα από 28 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση αποφάσισαν να δημιουργήσουν και πάλι.
Με την νέα τηλεοπτική δουλεία τους το <<Συμπέθεροι απ τα Τίρανα>> το οποίο αποτελεί την μεταφορά της θεατρικής παράστασης του 2008.

Πρόσωπα που απασχόλησαν και σίγουρα θα απασχολήσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик