Με την ενσωμάτωση στο 12,5%, σε οκτώ περιφέρειες τα ποσοστά των υποψηφίων ξεπερνούν το 43% και φαίνεται πως εξασφαλίζουν την εκλογή τους από την πρώτη Κυριακή.

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών Εκλογών.

Με την ενσωμάτωση στο 12,5%, σε οκτώ περιφέρειες τα ποσοστά των υποψηφίων ξεπερνούν το 43% και φαίνεται πως εξασφαλίζουν την εκλογή τους από την πρώτη Κυριακή.

Οι περιοχές που εκλέγουν Περιφερειάρχη είναι Αττικής (Νίκος Χαρδαλιάς), Στερεάς Ελλάδας (Σπανός Φάνης), Πελοποννήσου (Δημήτρης Πτωχός), Νοτίου Αιγαίου (Γιώργος Χατζημάρκος), Κρήτης (Σταύρος Αρναουτάκης), Κεντρικής Μακεδονίας (Απόστολος Τζιτζικώστας), Ηπείρου (Αλέξανδρος Καχριμάνης), Δυτικής Ελλάδας (Νεκτάριος Φαρμάκης)

«Σαρωτικό» πέρασμα και από τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 για τον Ανδρέα Παχατουρίδη, τον Γιώργο Παπανικολάου, τον Γιάννη Κωνσταντάτο και άλλους δημάρχους της Αττικής που φαίνεται ότι «καθαρίζουν» από τον α’ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών και συντριπτικά ποσοστά.

Μπροστά για 6η συνεχόμενη θητεία βγαίνει ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. Στα νότια, για την τρίτη του θητεία ετοιμάζεται ο πολύτεκνος δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Την επανεκλογή του έχει εξασφαλίσει και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Χωρίς το άγχος του δεύτερου γύρου για ακόμη μία φορά θα είναι από αύριο ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αλλά και ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Από την α’ Κυριακή εκλέγεται ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, αλλά και ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος. Με υψηλό ποσοστό εκλέγεται ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Επιπλέον, την επανεκλογή τους εξασφάλισαν για μία ακόμη θητεία ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Γιώργος Τσίρμπας. Άνετη είναι η νίκη από τον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών του Βασίλη Ξυπολυτά στον δήμο Κηφισιάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ