Ο Αντώνης Κανάκης ξεσπά για τις εκπομπές που βγάζουν τον Αχιλλέα Μπέο.

Κανάκης για κανάλια και Αχ. Μπέο – «Κάνετε τις δηλώσεις του σόου και μετά είστε σοκαρισμένοι» (vid)
Πρωτοφανείς καταστάσεις με το καλημέρα, από τον Δήμαρχο Βόλου, από το βήμα της νίκης. Μπροστά στο κοινό του. Μετά την ανακοίνωση της εκλογής του.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ δεν έχω κάποιοι πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα»

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να παράγουμε που..δες;”

Με παραγγελία της προς την εισαγγελία πρωτοδικών βόλου ζητά , μεταξύ άλλων, να διερευνηθεί αν η δήλωση του Δημάρχου ήταν «πρόσφορη να προκαλέσει διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, και συγκεκριμένα σε βάρος των ομοφυλόφιλων».

Η εισαγγελική λειτουργός πάντως ζητά να διερευνηθεί κι αν ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί να υποβάλει έγκληση κατά του Δημάρχου για εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και άλλα αδικήματα.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεσπά για τις εκπομπές που βγάζουν τον Αχιλλέα Μπέο.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ