Μετά από δύο χρόνια ο κόσμος «απελευθερώνεται»

Μετά από δύο χρόνια ο κόσμος «απελευθερώνεται». Η κυβέρνηση αποφάσισε την άρση των περισσότερων μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και οι Έλληνες πολίτες θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία.

Ειδικότερα όσον αφορά το θέατρο μπαίνει ξανά σε πλήρη λειτουργεία. Από χθες έχουμε την αναστολή covid pass, σταματάει και επίσημα ο έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού και πιστοποιητικών νόησης και έχουμε και την επαναφορά της χωρητικότητας στο 100% της πληρότητας του θεάτρου. Το κοινό θα φορά την μάσκα όσο βρίσκεται εντός χώρο ανεξάρτητα αν έχει εμβολιαστεί ή όχι.

Τα νέα μέτρα για το Θέατρο αναλυτικά

Α. Λειτουργία των κλειστών χώρων (περιλαμβανομένων των γηπέδων) με τήρηση των μέτρων του πίνακα Α και με τους ακόλουθους κανόνες:

• Ποσοστό πληρότητας εκατό τοις εκατό (100%).

• Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όσους δεν συμμετέχουν στη σκηνή του Ζωντανού θεάματος/ακροάματος, τηρουμένων των προδιαγραφών του σημείου 1 του πίνακα Α.

• Σύσταση χρήσης φίλτρων κατακράτησης σωματιδίων υψηλής αποτελεσματικότητας HEPA (High Efficiency Particulate Airfilter).

Β. Λειτουργία ανοικτών (υπαίθριων) χώρων (πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων) με τήρηση των μέτρων του πίνακα Α και με ποσοστό πληρότητας εκατό τοις εκατό (100%).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик