Ο γυμνός εισβολέας του Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλμο Γκαρσία, είναι αρκετά γνωστός για τον γυμνισμό, κάτι που κάνει με συνήθεια! Δεν συμβαίνει συχνά στα γήπεδα, όμως συνέβη στο περασμένο παιχνίδι μεταξύ Γρανάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν εντελώς γυμνός, μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο εν λόγω άνδρας είναι ο Όλμο […]

Ο γυμνός εισβολέας του Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλμο Γκαρσία, είναι αρκετά γνωστός για τον γυμνισμό, κάτι που κάνει με συνήθεια!

Δεν συμβαίνει συχνά στα γήπεδα, όμως συνέβη στο περασμένο παιχνίδι μεταξύ Γρανάδα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνδρας, ο οποίος ήταν εντελώς γυμνός, μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο εν λόγω άνδρας είναι ο Όλμο Γκαρσία, γνωστός στην περιοχή της Γρανάδα. Μάλιστα, το έχει ξανακάνει αρκετές φορές, το να κυκλοφορεί γυμνός. Μπορεί όχι σε γήπεδα, αλλά σε εμπορικό κέντρο, όπως επίσης και στους δρόμους της πόλης.

Είναι επιχειρηματίας, ενώ έχει το συνήθειο να κυκλοφορεί γυμνός.

Το εντυπωσιακό όμως στην όλη ιστορία είναι πως ο Όλμο Γκαρσία είχε αρκετή υπομονή, ώστε να πετύχει τον σκοπό του.

Ο γυμνός εισβολέας περίμενε συγκεκριμένα 14 ολόκληρες ώρες μέσα στο γήπεδο.

Τον διακατέχει η μεθοδικότητα και η… θυσία που χρειάστηκε να κάνει το 37χρονος επιχειρηματίας, ώστε να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησαν οι Αρχές, ο ίδιος βρισκόταν 14 ώρες πριν τη σέντρα στο γήπεδο. Είχε κρυφτεί πίσω από ένα τεράστιο διαφημιστικό μπάνερ, ενώ περίμενε υπομονετικά για τη στιγμή που θα… εμφανιζόταν. Κάτι που εν τέλει συνέβη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε τη στιγμή της μπούκας:

https://www.youtube.com/watch?v=GE6uLb0Uv3E

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα