Ο ίδιος από την μεριά του υποστηρίζει πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Στιβ Μιλάτο αυτή η κατηγορία. Συνελήφθη από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Ο Στιβ Μιλάτος πρώην παίχτης του Big Brother,  εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την κοπέλα από την Αγγλία της οποία και της πρότεινε να διασκεδάσουν σε ένα άλλο μαγαζί!

Σύμφωνα με την 21χρονη καταγγέλουσα ο πρώην παίκτης ριάλιτι την οδήγησε σε ένα χωράφι όπου και την βίασε. Ο ίδιος από την μεριά του υποστηρίζει πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως υπήρξε ερωτική επαφή με συναίνεση.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιοι ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και τα λοιπά»

Τι είπαν οι ανακριτικές αρχές:

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του αφέθηκε ο Στηβ Μιλάτος.

H ιατροδικαστής Πολυξένη Χατζηγιάννη δήλωσε:

«Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας»

O δικηγόρος του, Στέλιος Αλεξανδρής είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι αληθής η καταγγελία της, εφόσον από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ