Σίγουρα, βλέποντάς τες στην τηλεόραση σε πιάνει ένα δέος, ένα σοκ. Φαίνονται δίμετρες, όμως ποιο είναι το πραγματικό τους ύψος; Παρακάτω θα μάθουμε το πραγματικό ύψος των γυναικών της Ελληνικής showbiz. Κάποιες είναι από μόνες τους ψηλές γυναίκες, άλλες… χρειάζονται παραπάνω τα ψηλοτάκουνα. Ορισμένες εξ αυτών, ξεγελούν με ευκολία τον φακό, χωρίς αυτό να σημαίνει […]

Σίγουρα, βλέποντάς τες στην τηλεόραση σε πιάνει ένα δέος, ένα σοκ. Φαίνονται δίμετρες, όμως ποιο είναι το πραγματικό τους ύψος;

Παρακάτω θα μάθουμε το πραγματικό ύψος των γυναικών της Ελληνικής showbiz. Κάποιες είναι από μόνες τους ψηλές γυναίκες, άλλες… χρειάζονται παραπάνω τα ψηλοτάκουνα. Ορισμένες εξ αυτών, ξεγελούν με ευκολία τον φακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι εντυπωσιακές!

Οι άνδρες παθαίνουμε ένα… κάτι, όταν τις βλέπουμε. Κι οι γυναίκες, τις θαυμάζουν για την εμφάνισή τους.

Ας μάθουμε λοιπόν το ύψος τους…

Οι πανύψηλες της Ελληνικής Showbiz! 

Κατερίνα Λέχου: Μιλάμε για μία πανύψηλη γυναίκα. Και γυναικάρα, όχι αστεία. Η ίδια είναι 1.83 και σίγουρα ένα πράγμα που σε κάνει να τη θυμάσαι είναι ΚΑΙ το ύψος της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ξεχώρισε από την «Ερατώ» για την ομορφιά της, ενώ αν τη δεις με τα 183 εκατοστά της, τότε σε πιάνει ένα δέος κι ένας θαυμασμός για εκείνη.

Σάσα Σταμάτη: Σε όλες τις συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στο ύψος της (1,83). Η δημοσιογράφος ξεχωρίζει και για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της.

Αλέκα Καμηλά: Μπορεί να έρχεται στην χώρα μας μονάχα για διακοπές, όμως αν τη δεις σίγουρα δεν την ξεχνάς. Σύζυγος του Πέτζα Στογιάκοβιτς και μαμά τριών παιδιών. Έχει υπέροχο σώμα, με 1,79 ύψος.

Βίκυ Καγιά: Ίσως, το κορυφαίο μοντέλο της χώρας για πολλούς. Η ύψους 1,77 Βίκυ, κατέκτησε όλες τις πασαρέλες του εξωτερικού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πανέμορφη, έχει πετύχει αρκετά στο εξωτερικό. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά να μαγέψει στις διεθνείς πασαρέλες. Είναι 1,76 και γράφει τέλεια στον φακό, γι’ αυτό κι έγινε και παρουσιάστρια!

Μαντώ Γαστεράτου: Παρουσιάστρια και μοντέλο, ύψους 1,76. Τρομερό σώμα και… MEGA STAR!

Δούκισσα Νομικού: Για αρκετούς η ομορφότερη Ελληνίδα. Έχει ύψος 1,75, κι είναι εντυπωσιακότατη!

Φαίη Σκορδά: Είναι που είναι ψηλή (1,75), φοράει και τα ψηλοτάκουνα και… απογειώνεται! Μιλάμε για μία εκ των πιο… top γυναικών στη showbiz.

Κατερίνα Στικούδη: Έχει όλο το πακέτο. Με ύψος 1,75 είναι ψηλή, πανέμορφη και πολύ πολύ ταλαντούχα στο τραγούδι και την υποκριτική.

Σίσσυ Χρηστίδου: Με ύψος 1,75 αν τη δεις στο δρόμο, θα της μιλήσεις λιγάκι παραπάνω. Είναι πανέμορφη, εντυπωσιακότατη και… ελεύθερη, καθώς χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Αγγελική Ηλιάδη: Με τις εμφανίσεις της στις πίστες σε εντυπωσιάζει. Λίγο η φωνή της, λίγο το ύψος της (1,74), σε κάνουν να τη θυμάσαι…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι 1,74 όμως περιμέναμε να είναι ψηλότερη. Μια πληθωρική παρουσία και… πανέμορφη!

Φορούν το… ψηλοτάκουνο για ενίσχυση! 

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα μπορούσε να ήταν και μοντέλο, άνετα. Με ύψος 1,72 είναι από τις γυναίκες που όταν τις δεις, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.

Τατιάνα Στεφανίδου: Εντυπωσιακή παρουσία της Ελληνικής τηλεόρασης. Έχει ύψος 1,71, με τρομερό βλέμμα και ακόμη πιο εντυπωσιακό σώμα.

Ελεονώρα Μελέτη: Ίσως από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες, με εξαίσιο πρόσωπο. Έχει ύψος 1,71 και σώμα αρκετά γυμνασμένο, λόγω των θαλάσσιων σπορ που συχνά κάνει.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μια παρουσιάστρια με ύψος 1,71, αν και φαίνεται ψηλότερη. Της αρέσουν αρκετά οι ψηλές γόβες.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν τη λες μικρή στο μάτι… καθώς και είναι 1,70. Πώς μπορείς να πεις μια «βασίλισσα»… μικρή; Με τέτοιο αέρα που έχει… δύσκολο!

Μαρία Κορινθίου: Βλέπει τον κόσμο από τα 170 εκατοστά, και πρόκειται για μια εκ των πιο πληθωρικών γυναικών στην χώρα. Ποιος παρατηρεί το ύψος της, μπροστά στην συνολικότερη ομορφιά της;

Και συνεχίζουμε με την… 

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική, μια «βόμβα» της μουσικής σκηνής και προσφάτως και ως παρουσιάστρια. Μπορεί να είναι 1,70 όμως στις εμφανίσεις της… φαίνεται ψηλότερη!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είναι 1,70, μα μένει αψεγάδιαστη! Έχει ένα καλοδουλεμένο σώμα, το οποίο την κάνει να μοιάζει ψηλότερη.

Ελένη Τσολάκη: Σε μαγνητίζει, τρομερό βλέμμα, πανέμορφη. Έχει ένα καλό ύψος 1,69 και ένα χαμόγελο που το αγαπάς!

Αθηνά Οικονομάκου: Φαίνεται ψηλότερη απ’ το ύψος της (1,68), όμως «το χάσαμε το κορμί πατριώτη…».

Ναταλία Γερμανού: Βρίσκεται στο 1,68, την περιμέναμε πιο ψηλή λόγω τακουνιών, μα είναι μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ της Ελληνικής τηλεόρασης.

Μαίρη Συνατσάκη: Είναι 1,68, μα φαίνεται ψηλότερη. Αυτό δεν παύει να την κάνει πανέμορφη!

Δέσποινα Βανδή: Μια κλασική αξία στην εγχώρια showbiz. Με ύψος 1,67, κάποιοι θα την περίμεναν ψηλότερη.

Οι… μικροκαμωμένες της Showbiz!

Δήμητρα Ματσούκα: Για πολλούς το απόλυτο θηλυκό. Ίσως την περιμένατε ψηλότερη, μα είναι 1,65.

Έλλη Κοκκίνου: Ο χρόνος φαίνεται πως την αγαπά αρκετά. Δεν ισχύει το ίδιο και με το ύψος της (1,65).

Βάσω Λασκαράκη: Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz. Έχει ύψος 1,65 μα ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Μαρία Μπεκατώρου: Είναι ναζιάρα, είναι γλυκύτατη, αλλά η πιο… κοντούλα της παρέας. Έχει ύψος 1,60, μα την αγαπάμε!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик