Δωρεάν ερωτικές ταινίες – Η εταιρεία βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να βοηθήσει στη μάχη κατά της πανδημίας. Τα προνόμια των εμβολιασμένων θα είναι μεταξύ άλλων δωρεάν παρακολούθηση ερωτικών ταινιών. Τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά και η αναγκαιότητα του εμβολιασμού είναι μεγάλη. Η μάχη κατά του covid-19 συνεχίζεται και πολλοί είναι οι φορείς και οι […]

Δωρεάν ερωτικές ταινίες – Η εταιρεία βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να βοηθήσει στη μάχη κατά της πανδημίας. Τα προνόμια των εμβολιασμένων θα είναι μεταξύ άλλων δωρεάν παρακολούθηση ερωτικών ταινιών.

Τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά και η αναγκαιότητα του εμβολιασμού είναι μεγάλη. Η μάχη κατά του covid-19 συνεχίζεται και πολλοί είναι οι φορείς και οι επιχειρηματίες που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

H Sirina ξέρει τον τρόπο!

Η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, Sirina είναι μία από αυτές. Προσπαθώντας να πείσει το κοινό της – και όχι μόνο – ξεκινά τη δική της εκστρατεία. Πλέον προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σε όσους κάνουν το εμβόλιο. Συγκεκριμένα, οι πολίτες που κάνουν και τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορούν στο εξής να στέλνουν το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους στο mail info@sirina. tv.

Οι υπεύθυνοι θα τους προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της πλατφόρμας sirinaclub.com. Μάλιστα, η εν λόγω δράση αναμένεται να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ