Δε θα πιστεύατε ποτέ την ηλικία αυτού του Κινέζου bodybuilder που βλέπετε ακριβώς από πάνω. Πόσο τον κάνετε; 40ρη; 45ρη; Ακμαίο 50ρη; 55; Κι όμως: ο κύριος Σινμίν Γιανγκ είναι -κρατηθείτε:- 72 ετών! Τον ανακάλυψε το αγγλικό Men’s Health που, φυσικά εντυπωσιάστηκε. Xinmin Yang says bodybuilding has helped him live a ‘healthy life’ https://t.co/NrNG8lZHCL — […]

Δε θα πιστεύατε ποτέ την ηλικία αυτού του Κινέζου bodybuilder που βλέπετε ακριβώς από πάνω. Πόσο τον κάνετε; 40ρη; 45ρη; Ακμαίο 50ρη; 55; Κι όμως: ο κύριος Σινμίν Γιανγκ είναι -κρατηθείτε:- 72 ετών!

Τον ανακάλυψε το αγγλικό Men’s Health που, φυσικά εντυπωσιάστηκε.


Ο Γιάνγκ μπήκε στον κόσμο του μπόντι-μπίλντινγκ πριν από 37 χρόνια. Το 1984, ένα χρόνο αφότου η κινεζική κυβέρνηση ήρε την απαγόρευση που ως τότε ίσχυε για το σπορ.

Χάρη σ’ αυτό, αλλά και την υγιεινή ζωή και διατροφή του, παραμένει σ’ αυτή την ηλικία όπως τον βλέπετε. Όχι μόνο απ’ έξω. Και από μέσα.

¨”Ο γιατρός μου λέει πως οι εξετάσεις μου θυμίζουν το πολύ αυτές ενός εξηντάρη”, λέει ο Γιάνγκ.

Ο Κινέζος μπόντι μπίλντερ προπονείται καθημερινά και θα συνεχίσει να το κάνει, λέει, ως τα 80. Όσο για τη διατροφή του; Περιλαμβάνει… 6-8 αυγά το πρωί, βρώμη, ντομάτες, αγγούρια και στήθος κοτόπουλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ