Η cosmote TV έχει βάλει ένα σκοπό! Να μας καθηλώσει με τις επιτυχίες της. Με σειρές που μόνο καταπληκτικές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς . Μετά την επιτυχημένη σειρά Έτερος εγώ η cosmote Tv επανέρχεται δυναμικά με μία νέα σειρά που προβλέπεται από το τρέιλερ και μόνο εθιστική. Με πολύ δυνατό όχι μόνο σενάριο αλλά […]

Η cosmote TV έχει βάλει ένα σκοπό! Να μας καθηλώσει με τις επιτυχίες της. Με σειρές που μόνο καταπληκτικές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς . Μετά την επιτυχημένη σειρά Έτερος εγώ η cosmote Tv επανέρχεται δυναμικά με μία νέα σειρά που προβλέπεται από το τρέιλερ και μόνο εθιστική.

Με πολύ δυνατό όχι μόνο σενάριο αλλά και team το «42οC» αν λίγα 24ωρα μετά την δημοσίευση του σου δίνει αμέσως τους λόγους να το παρακολουθήσεις φανατικά.

Με ταλαντούχους ηθοποιούς να το πλαισιώνουν δίνοντας καταπληκτικές ερμηνείες στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ.
Με τους Χρήστο Λούλη, Κατερίνα Λέχου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Έμιλυ Κολιανδρή, Theo Alexander και Μπέτυ Αποστόλου.
Μέσσα απο τη σειρά φυσικά να αναδύονται και νέα υποκριτικά ταλέντα σε καίριους ρόλους. Με τους Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκη, Νικολάκης Ζεγκίνογλου η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Με σενάριο με ιδιαίτερη πλοκή που κάνει τον θεατή να μην βαριέται ποτέ. Με μυστικά ίντριγκες και ανατροπές αυτή η σειρά σίγουρα θα σε κάνει να ανυπομονείς για τις  απρόβλεπτες και καταιγιστικές εξελίξεις.

Το σενάριο.

Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κάποιο καλοκαίρι σε ένα νησί στην Ελλάδα. Εκεί η Λένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς, επιστρέφει πίσω μετά από 6 χρόνια που έχει χάσει την μητέρα της. Το ίδιο βράδυ όμως μετά την επιστροφή της βρίσκεται νεκρή η αδερφή της. Το σοκαριστικό είναι ότι την βρίσκουν στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχαν εντοπίσει και την νεκρή μητέρα της.

Με αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία ξεκινά να εκτυλίσσεται η ιστορία. Πόσο τυχαίο ή καθόλου. Δολοφονία ή αυτοκτονία; Ένα  μυστήριο αναζητά την λύση του. Η οποία θα δοθεί σε οχτώ επεισόδιο της σειράς.

Με οχτώ επιτυχημένα επεισόδιο η σειρά καταφέρνει και να δώσει μία ολοκληρωμένη πλοκή προβάλλοντας χαρακτήρες και γεγονότα χωρίς να είναι μακροσκελής και κουραστική στον τηλεθεατή.

Τοπία και σκηνικά που μαγεύουν τον θεατή. Με παραλίες και την αρχοντική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας να προσδίδουν στην πλοκή κάνοντας την πιο ευχάριστη.

Με την σειρά νa έχει κάνει πρεμιέρα στις 14/5 μπορείς να δες και τα οχτώ επεισόδια στην Cosmote tv.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι