Από τις πιο μεγάλες και σημαντικές απολαύσεις στην ζωή μας, είναι σίγουρα το ποτό και το σεξ. Σε πολλούς που έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια με το ποτό, από τα αγαπημένα τους είναι η μπύρα. Να όμως που μια νέα έρευνα που κυκλοφόρησε θα κάνει την μπύρα περισσότερο αγαπητή, και θα αποκτήσει νέους φίλους. Οι μετοχές […]

Από τις πιο μεγάλες και σημαντικές απολαύσεις στην ζωή μας, είναι σίγουρα το ποτό και το σεξ. Σε πολλούς που έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια με το ποτό, από τα αγαπημένα τους είναι η μπύρα.

Να όμως που μια νέα έρευνα που κυκλοφόρησε θα κάνει την μπύρα περισσότερο αγαπητή, και θα αποκτήσει νέους φίλους. Οι μετοχές των εταιρειών παραγωγής μπύρας βλέπουμε να πάρουν μεγάλη άνοδο, με την αύξηση των πωλήσεων που αναμένεται μετά από αυτά τα νέα.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι το πολύ αλκοόλ δεν κάνει καλό. Το αντίθετο μάλιστα. Πολύ κακό κάνει στον οργανισμό μας. Μάλιστα ρίχνει αρκετά τις ανδρικές επιδόσεις. Αλλά όταν κατεβάζουμε κουβάδες…

Αν το πάμε με ρέγουλα, και απολαμβάνουμε το αγαπημένο ποτό μας με μέτρο, τότε έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Μας ανεβάζει κυριολεκτικά.

Η μπύρα λοιπόν είναι από αυτές τις περιπτώσεις και όταν την απολαμβάνουμε με μέτρο, μας βοηθάει να βγάλουμε τον κριμένο ταύρο από μέσα μας.

Περισσότερη διάρκεια….

Γυμνάζει την καρδιά σου…

Guinness μπίρα… πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία «Το βασικότερο; Δεν σε φουσκώνει.

Οι μαύρες έχουν άλλη χάρη… Πιο εύκολες και δυνατές στύσεις.

Μπύρα-Viagra…«Πίνοντας δυο τέτοιες μπίρες, καμία γυναίκα δεν θα καταλάβει ότι πέρασες μια πολύ ψυχοφθόρα μέρα στη δουλειά». (Innis & Gunn έβγαλε στην κυκλοφορία την μπίρα «50 Αποχρώσεις Του Πράσινου»)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν