Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik «Chinchilla». Μία από αυτές που θέλησαν να επικρίνουν το τραγούδι και τα λόγια του είναι Η Μαρία Συγγέλα. Μπορεί, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, ωστόσο έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές εντυπώσεις. Η Μαρία Συρεγγέλα, λοιπόν, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αρμόδια για θέματα […]

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik «Chinchilla». Μία από αυτές που θέλησαν να επικρίνουν το τραγούδι και τα λόγια του είναι Η Μαρία Συγγέλα. Μπορεί, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, ωστόσο έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές εντυπώσεις.

Η Μαρία Συρεγγέλα, λοιπόν, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων θέλησε να εκφράσει την άποψη της για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία μας μαστίζεται από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις αλλά και βιασμούς. Πάνω σε αυτά επιχειρηματολόγησε ο κ.υφυπουργός και χαρακτήρισε επικίνδυνη τη θεματολογία του «Chinchilla».

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και κάθε μέσο που αναπαράγει βία, σεξιστικά πρότυπα και έμφυλες διακρίσεις που υποβαθμίζουν τη θέση των γυναικών. Η προβολή τέτοιων στερεοτύπων μόνο αρνητικές συνέπειες έχουν για την κοινωνία, ειδικά όταν γίνεται από μέσα που έχουν πρόσβαση παιδιά.

Στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων παίρνουμε μέτρα και υλοποιούμε δράσεις με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας τόσο στον χώρο της εργασίας και στο σχολείο όσο και μέσα στην οικογένεια.

Την ώρα που η κοινωνία και η πολιτεία χτίζουν ένα τείχος προστασίας των θυμάτων και μηδενικής ανοχής στη βία, οφείλουμε κάθε μέρα όλοι και όλες μαζί να μην ανεχόμαστε, να μην αδιαφορούμε μπροστά στη βία και να αγωνιζόμαστε για την εξάλειψη της έμφυλης βίας και την ανατροπή των στερεοτύπων».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο