Οι Black Sabbath έβαλαν τέλος σε μία μεγάλη καριέρα πριν από τέσσερα χρόνια. Φαίνεται, όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να τους ξανά δούμε πάνω στη σκηνή. Ο Tony Iommi σε συνέντευξη του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του γνωστού συγκροτήματος. Το 2017 οι Black Sabbath είχαν πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήρια περιοδεία, που είχε τίτλο «The End». Την τελευταία… παράσταση τους την είχαν δώσει […]

Οι Black Sabbath έβαλαν τέλος σε μία μεγάλη καριέρα πριν από τέσσερα χρόνια. Φαίνεται, όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να τους ξανά δούμε πάνω στη σκηνή. Ο Tony Iommi σε συνέντευξη του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του γνωστού συγκροτήματος.

Το 2017 οι Black Sabbath είχαν πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήρια περιοδεία, που είχε τίτλο «The End». Την τελευταία… παράσταση τους την είχαν δώσει στο Genting Arena του Μπέρμιγχαμ. To «αντίο», όμως, από ότι φαίνεται δεν ήταν οριστικό.

O Tony Iommi άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανένωσης λέγοντας σε συνέντευξη του: «Δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, έτσι δεν είναι; Γνωρίζουμε ότι σε αυτό το συγκρότημα δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι κάτι δεν θα ξανασυμβεί, γιατί κάθε φορά που το λέγαμε πάντα συνέβαινε. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα επιστρέφαμε με τον Ozzy μετά τα πρώτα χρόνια. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα επιστρέφαμε ξανά με τον Dio. Όμως το κάναμε. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειται για κάτι απίθανο».

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη, παρέμεινε ως το τέλος της καριέρας του πιστός στους Black Sabbath. Ο Tony Iommi βρίσκεται στο 73ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν τον πτοεί και ότι είναι έτοιμος για ακόμη ένα show.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ