Κολλημένος με τη μπάλα, κολλημένος με το Champions League. Μια γυναίκα που ξέρει πως να κάνει ευτυχισμένο τον σύζυγο της στην ξεχωριστή ημέρα του γάμου τους. Τι πιο ευχάριστο να ακούς από ορχήστρα να παίζει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κατά την διάρκεια του γάμου σου! Μια νύφη είχε κάνει την καλύτερη έκπληξη στον ποδοσφαιρόφιλο […]

Κολλημένος με τη μπάλα, κολλημένος με το Champions League. Μια γυναίκα που ξέρει πως να κάνει ευτυχισμένο τον σύζυγο της στην ξεχωριστή ημέρα του γάμου τους. Τι πιο ευχάριστο να ακούς από ορχήστρα να παίζει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κατά την διάρκεια του γάμου σου!

Μια νύφη είχε κάνει την καλύτερη έκπληξη στον ποδοσφαιρόφιλο μέλλοντα σύζυγό της, βάζοντας χορωδία να πει τον ύμνο του Champions League στον γάμο τους.

To Champions League ξεκινάει και πάλι απόψε με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία – Λίβερπουλ για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Με αφορμή αυτό, ας θυμηθούμε τον πιο Champions League γάμο που έγινε ποτέ.

Το 2012 ένα ζευγάρι από την Καταλονία, ο Μάρκος και η Νέους αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο Μάρκος όμως δεν ήξερε πως την ημέρα του γάμου η μέλλουσα σύζυγος του επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη.

Η νύφη αποφάσισε να ενοικιάσει μια τοπική χορωδία για να εκτελέσει στην τελετή τον ύμνο του Champions League για χάρη του ανυποψίαστου Μάρκους.

Πραγματικά, έτσι και έγινε και το πρόσωπο του ποδοσφαιρόφιλου γαμπρού τα λέει όλα.

Ο γαμπρός σφίγγει τις γροθιές και τραγουδάει τα λόγια εκστασιασμένος, δείχνοντας να απολαμβάνει τη στιγμή.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ