Τις τελεαυταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου μια είδηση που αφορά τον Μπρους Γουίλις.

Τις τελεαυταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου μια είδηση που αφορά τον Μπρους Γουίλις. Ο διάσημος ηθοποιός θα πρέπει να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που τον ταλανίζει.

Το πρόβλημα υγείας του 67χρονου ηθοποιού ονομάζεται αφασία. Είναι μια εγκεφαλική διαταραχή που σταδιακά κάνει το άτομο να χάνει την επικοινωνία του με τον γύρω κόσμο, καθιστώντας δύσκολο να γράψει, να μιλήσει ή ακόμη και να καταλάβει τι λένε οι γύρω του. Τα άτομα με αφασία αδυνατούν πολλές φορές να βρουν τις κατάλληλες λέξεις για να μιλήσουν, δεν μπορούν να τις βάλουν σε σειρά ή ακόμη και όταν το κάνουν, ο λόγος τους είναι ασταθής.

Την είδηση ότι ο Μπρους Γουίλις θα πρέπει μετά από χρόνια καριέρας να αποχωρήσει από την καλλιτεχνική ενεργό δράσης επιβεβαίωσε και η π΄ρωην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού του instagram.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν