Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μία παίκτρια που πέρασε από το φετινό Survivor, το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μία παίκτρια, πολύ δυναμική η οποία έδεσε με κάποια άτομα, αλλά δεχόταν και επιθέσεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος από συμπαίκτες της. Πιο αποκαλυπτική όσο ποτέ η Ασημίνα […]

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μία παίκτρια που πέρασε από το φετινό Survivor, το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και άφησε το δικό της στίγμα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μία παίκτρια, πολύ δυναμική η οποία έδεσε με κάποια άτομα, αλλά δεχόταν και επιθέσεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος από συμπαίκτες της.

Πιο αποκαλυπτική όσο ποτέ η Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου από τη Λαμία έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς στα 10 χρόνια του αγώνα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να τερματίσει. Ένας πραγματικός άθλος για την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά και μία διάκριση με Ελληνικό στοιχείο. Έτρεξε ασταμάτητα 141 ώρες και 31 λεπτά, δηλαδή έξι ολόκληρες ημέρες.

Μητέρα δύο παιδιών, της 19χρονης Ντανιέλας και της 11χρονης Σταυριάνας. Μιλάει αποκλειστικά στο Sports365.gr, για την εμπειρία της στο Survivor και όχι μόνο. Πιο αποκαλυπτική όσο ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου: 

Καλησπέρα Ασημίνα. Σε είδαμε στο φετινό Survivor, πες μας λίγα πράγματα για την εμπειρία σου;

«Ήταν μία όμορφη εμπειρία σίγουρα, όμως ήταν κάτι εντελώς τυχαίο. Δεν ήταν κάτι που το επιδίωξα. Ήταν κάτι που το αποφάσισα πολύ γρήγορα, δεν το είχα στις άμεσες βλέψεις μου, παρ’ όλα αυτά ήταν μία εμπειρία που μου έμαθε πολλά πράγματα.»

Το ενδιαφέρον για να συμμετέχεις στο Survivor προέκυψε από σένα;

«Όχι! Δεν προέκυψε από μένα, ήταν μία πρόταση που μου έγινε από την Acun Media, δεν το είχα προγραμματίσει.

Έγινε μία συνάντηση έως να συμφωνήσουμε για την συμμετοχή μου, ενώ μόλις μου είπαν φεύγεις για Άγιο Δομίνικο, έπρεπε μέσα σε τρεις μέρες να το αποφασίσω, να κάνω όλα τα εμβόλια, να τακτοποιήσω όλες τις δουλειές μου και τις υποχρεώσεις μου, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Αυτό βέβαια ισχύει και με όλους τους παίκτες.»

Η εμπειρία της στο Survivor

Όταν μπήκε στον Άγιο Δομίνικο και πήγες στο 1ο αγώνισμα τι συναισθήματα είχες;

«Ένιωσα πολύ θετική ενέργεια στην ομάδα που μπήκα. Στην αρχή ήμουν στην Μπλε ομάδα. Γρήγορα εξοικειώθηκα με το περιβάλλον, ενώ τα αγωνίσματα για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο. Ήταν σαν ένα Luna Park.

Η συνέχεια ήταν λίγο πιο περίεργη, λίγο οι κάμερες, λίγο η πείνα, κάποιες εντάσεις που ξεκίνησαν να υπάρχουν, όλα αυτά ξεκίνησαν να φέρνουν δυσκολίες. Η πρώτη επαφή όμως παρόλα αυτά ήταν ευχάριστη.»

Στην Μπλε ομάδα όταν μπήκες έδεσες με κάποια άτομα πολύ πιο εύκολα. Υπήρχε ταύτιση απόψεων;

«Όταν μπήκα στην Μπλε ομάδα, δεν γνώριζα ότι υπήρχαν δύο υπό ομάδες. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα τον Τζέιμς και τον Νίκο, ενώ παράλληλα με εκείνους έκανα παρέα με την Μαριπόζα και την Μαριαλένα, επειδή ήταν πιο κοντά με τα παιδιά, όπως και ο Κρις.

Εμένα με τράβηξε πολύ σε αυτά τα παιδιά η θετική τους ενέργεια, ο χαβαλές που κάναμε, οι ωραίες συζητήσεις, ενώ οι υπόλοιποι ήταν λίγο σκυθρωποί, έψαχναν διαρκώς τις εντάσεις, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν γκρίνια με το παραμικρό.

Στην πορεία και μετά την 1η ψηφοφορία κατάλαβα  ότι η Μπλε ομάδα είχε χωριστεί στα δύο. Έκανα παρέα με άτομα τα οποία δεν είχαν σκοπιμότητα να σου προκαλέσουν φασαρία, ενώ οι υπόλοιποι, διαρκώς ψαχνόντουσαν, ώστε να σε νευριάσουν.»

Αν επηρεάστηκε με ορισμένα γεγονότα η ψυχολογία της…

Όταν σας ανακοίνωσαν ότι οι δύο ομάδες θα χωριστούν, πήγες στην Κόκκινη ομάδα! Δεν είχες την ίδια απόδοση με την Μπλε. Έπαιξε ρόλο η ψυχολογία;

«Όταν ανακοίνωσαν ότι οι δύο ομάδες θα χωριστούν, στην αρχή δεν γνωρίζαμε πόσα άτομα έχει το δικαίωμα να πάρει ο αρχηγός. Δεν πλησίασα τον Τζέιμς να του πω το οτιδήποτε. Κάποιοι άλλοι το έκαναν αυτό όμως.

Το άφησα να πάει όπως ήτανε γραφτό να γίνει. Όταν άκουσα ότι θα πάω στην Κόκκινη ομάδα, με δεδομένο ότι υπήρχε η πλειοψηφία από την υπό ομάδα της Μπλε, γνώριζα ότι θα με έχουν συνεχώς στον τάκο. Αυτόματα λοιπόν η ψυχολογία άρχισε να μειώνεται, επειδή ήξερα ότι θα είμαι προτεινόμενη έτσι κι αλλιώς.

Όπως είδαμε και με άλλους παίκτες οι οποίοι δεν τα πήγαιναν και άσχημα, όπως ο Περικλής και η Μαριάνθη, διαρκώς έβγαιναν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Έτσι είναι δυστυχώς το παιχνίδι, έτσι είναι το Survivor.

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κολοτούμπα. Από εκεί δηλαδή που ήμουν στα μαχαίρια με Κώστα, Κόρο η Σοφία δεν θα μπορούσα να πάω να τους γλείψω για να μην ψηφιστώ. Άφησα τα πράγματα ως έχουν, βγήκα δύο φορές προτεινόμενη, την μία φορά την γλίτωσα την άλλη όχι και έφυγα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ήμουν πεσμένη ψυχολογικά. Στα Run έφτανα πάντα σχεδόν πολύ γρήγορα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ο στόχος όμως είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι κομμάτι και της ψυχολογία που τον επηρεάζει. Παίζει σημαντικό ρόλο και η ενέργεια που νοιώθεις από τον πάγκο.

Αν δεις ακόμα και τον Τζέιμς τώρα τελευταία, πριν χωριστούν με όσα είχαν γίνει με τον Άλεξ, είχε πέσει ψυχολογικά. Έχανε! Όταν κάποιοι παίζουν με την ψυχολογία σου, αυτό σε επηρεάζει και στον στόχο.

Σκέψου εμένα, όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι, που ήμουν εντελώς μόνη μου…»

Τι της έλειψε από την έξω της ζωή…

Τι ήταν αυτό που σου έλειψε όσο ήσουν μέσα στο Survivor πιο πολύ; 

«Τα παιδιά μου, μου έλειπαν πάρα πολύ. Λύγιζα στη σκέψη τους. Μου έλειψε ο καφές πάρα πολύ. Έχω έναν εθισμό στην καφεΐνη. Τις πρώτες μέρες μάλιστα είχα πονοκέφαλο. Από την έλλειψη καφεΐνης δεν μπορούσα να δω μπροστά μου. Αυτό βέβαια μου έκανε και καλό γιατί έκανα μία μικρή απεξάρτηση από τον καφέ. Ήταν κάτι δύσκολο για μένα αλλά το κατάφερα…»

Το έχεις διατηρήσει αυτό και στην εξωτερική σου ζωή;

«Μπα, δύσκολο πολύ. Όχι βέβαια…»

Τώρα που είσαι έξω από το παιχνίδι το παρακολουθείς καθημερινά, σωστά;

«Ναι, ναι! Βασικά όχι καθημερινά. Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Δυστυχώς δεν το έχει καθημερινά…»

Για τις Ίντριγκες που υπάρχουν και υπήρχαν…

Έχεις δεί τις τελευταίες εξελίξεις με την ίντριγκα (Άλεξ, Σάκη, Μαριαλένα vs Νίκος, Τζέιμς) που υπάρχει. Πeς μας λίγο εσύ πως το βλέπεις όλο αυτό;

«Όταν αποχώρησα, στο παιχνίδι οι εντάσεις δυνάμωσαν σε σχέση με όσο καιρό ήμουν μέσα. Από την μία χαίρομαι που έφυγα, διότι δεν ζω αυτές τις καταστάσεις. Θεωρώ ότι εκεί έχει ο καθ’ ένας τον δικό του σκοπό. Ο καθ’ ένας προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά ψυχολογικά τον συμπαίκτη του.

Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι η παραμικρή αφορμή. Ψάχνουν πάντα να βρουν κάτι. Είτε είναι ότι κάποιος δεν κάνει δουλειές, είτε ότι μπορεί να έχει πέσει λίγο αγωνιστικά, ψάχνουν συνεχώς να βοούν την παραμικρή αφορμή.

Μόλις φύγει ένας παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο, μετά βρίσκουν τον επόμενο στόχο. Έτσι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι το φετινό Survivor διαφέρει κατά πολύ με τα προηγούμενα. Φέτος είναι μία από τις επιλογές ότι πάει καλά επειδή υπάρχουν τσακωμοί. Πιο πολύ από τα άλλα Survivor.

Ο κόσμος είναι αυτός που το έχει αγκαλιάσει άλλωστε αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε και του δίνουν περισσότερη έμφαση. Αυτό άλλωστε έχει αποφασίσει και ο κόσμος. Θέλει να βλέπει πιο πολλές σκηνές προσωπικές, άρα είναι λογικό. Από τον καναπέ μου και εγώ το βρίσκω η αλήθεια είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά απέχει από την πραγματικότητα. Όταν το ζούσα ήταν πολύ τοξικό όλο αυτό.»

Αν έχει επηρεαστεί η τηλεθέαση…

Η τηλεθέαση έκανε τρελά νούμερα φέτος. Ήταν με διαφορά στη κορυφή. Τώρα τελευταία έχει πέσει η αλήθεια είναι. Θεωρείς έχει επηρεάσει την τηλεθέαση η ιστορία με την ίντριγκα;

«Μπορεί, αλλά ένα παιχνίδι που κρατάει τόσο καιρό δεν γίνεται συνεχώς να κρατάει νούμερα ψηλά. Το θεωρώ λογικό να μην είναι πάντα με τόσο καλά νούμερα όταν έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ότι πάει και άσχημα, ειδικά αν αναλογιστούμε και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα απέναντι κανάλια.

Θεωρώ όμως ότι πάει πάρα πολύ καλά. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι όσο ανοίγει ο καιρός ο κόσμος θα ξεκινήσει να βγαίνει, το Lockdown θα φεύγει σιγά  σιγά, οπότε μπορεί να πέσει κι άλλο, αλλά είναι απόλυτα λογικό. Ο κόσμος όσο είχαμε χειμώνα ήταν κλεισμένος μέσα, οπότε αναγκαστικά η τηλεόραση ήταν μία διέξοδος. Ειδικά το Survivor που σου δείχνει κάτι διαφορετικό, ενώ τα τοπία με θάλασσες και ένα πανέμορφο μέρος, σε προσέλκυαν περισσότερο.

Ο κόσμος βγαίνει, δεν είναι όπως τον χειμώνα. Ακόμα και εγώ θα στείλω το “6” και θα πάω κάπου (γέλιο…). Οπότε δεν θεωρώ ότι γίνεται κάτι λάθος.»

Την στάση της Μαριαλένας…

Πες μας λίγο για την στροφή της Μαριαλένα να αφήσει τον Τζέιμς και να πάει με άλλη «κλίκα», όπως του Σάκη, ενός παίκτη που ήξερε και έξω από το παιχνίδι…

«Για αρχή να πω ότι ο Τζέιμς και ο Νίκος είναι πάρα πολύ καλά παιδιά. Δεν έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα τους, είναι αυτοί που είναι, ειλικρινά αξιοπρεπέστατοι. Στην αρχή είχαν κολλήσει ως υπό ομάδα Μαριπόζα, Μαριαλένα, Κρις με Τζέιμς και Νίκο και ήθελαν αυτά τα παιδιά να πάνε όσο πιο μακριά έτσι με τα συγκεκριμένα άτομα. Ακόμα και εγώ όσο ήμουν στην Μπλε ομάδα.

Πριν πάω σε αυτό που με ρώτησες θέλω να πω για την Μαριαλένα ότι είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, ενώ με βάση και αυτά που έχει περάσει στην έξω της ζωή την θεωρώ δυναμική. Τώρα, όταν μπήκε ο Σάκης ήταν ένα πρόσωπο που ήξερε πολά χρόνια, πέρασαν και μαζί έξω από το παιχνίδι, γνώριζε ο ένας τον άλλον. Θεωρώ ότι με την είσοδό του, της είπε 1-2 πραγματάκια, της έδωσε σιγουριά ότι μαζί του δεν θα έχει πρόβλημα, ένοιωσε ασφάλεια και άφησε τον Τζέιμς και τον Νίκο.

Διαμάχες και ίντριγκα με τις αλλαγές…

Αυτό όμως που δεν υπολόγιζε ήταν στην ανατροπή. Ότι θα ξανά αλλάξουν οι ομάδες. Τώρα λοιπόν πάλι μόνη της είναι εκεί. Θεωρώ λοιπόν η σιγουριά που είχε πάρει από τον Σάκη την έκανε να αλλάξει στάση.

Εδώ θέλω να πω και κάτι επειδή κατηγορήθηκε ο Τζέιμς μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι. Όπως θυμάστε όταν μπήκε ο Σάκη ο Τζέιμς ακούστηκε ότι είπε στην Μαριαλένα να τον βγάλουν υποψήφιο.

Αυτό λοιπόν έγινε επειδή ο Τζέιμς ήθελε να την προφυλάξει. Όχι να της κάνει κακό η να δημιουργήσει άσχημο κλίμα. Έγινε επειδή πριν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι, μας ανοίχτηκε, σε αρκετά ήμουν και εγώ παρών, για πράγματα που την είχαν στεναχωρήσει και την είχαν πληγώσει. Έδειχνε λοιπόν μία κοπέλα η οποία δεν θα ήθελε με τίποτα και πάλι να είναι κοντά της ο Σάκης.»

Κάποια πράγματα τα έδειξε και η κάμερα σωστά;

«Δεν έδειξε η κάμερα όσα έγιναν. Μόνο όταν μπήκε στο παιχνίδι έδειξε κάτι που είχε πει, όταν τον πρωτοείδε. Τα άλλα που μας είχε πει δεν τα είχε δείξει η κάμερα. Ήταν πολύ προσωπικά της άλλωστε. Μας είχε μιλήσει για έναν άνθρωπο ο οποίος της είχε φερθεί άσχημα. Όταν λοιπόν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, βλέποντας και το ΣΟΚ που είχε πάθει η Μαριαλένα απλά της πρότειναν ώστε να την προστατέψουν.

Φυσικά δεν μου άρεσε μετά που η Μαριαλένα προσπάθησε να τους κατηγορήσει. Από εκείνη ξεκίνησε η όλη η ιστορία και όχι από τον Τζέιμς και τον Νίκο. Παρόλα αυτά εύχομαι η Μαριαλένα να φτάσει μέχρι το τέλος. Αθλητικά είναι από τις πιο δυνατές κοπέλες μέσα στο παιχνίδι. Θα μυ πει κάποιος και η Καρολίνα είναι καλή αθλητικά, όμως η Μαριαλένα είναι από την αρχή του παιχνιδιού, οπότε έχει υποστεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Το αναφέρω γιατί παρά τον ψυχολογικό πόλεμο που έχει υποστεί, με το να μπει ο πρώην της στην αρχή, μετά βρίσκει τα πατήματά της, πάλι τον ξανά αλλάζουν ομάδα. Ε, όσο να πεις είναι ψυχολογικό όλο αυτό, αλλά παρόλα αυτά έχει αντέξει και αντέχει ακόμα.

Ξανά λέω όμως δεν μου άρεσε η αλλαγή στάσης απέναντι στα παιδιά, τον Τζέιμς και τον Νίκο.»

Τις δικές της προβλέψεις για φέτος…

Ποιους βλέπεις να φτάνουν μέχρι το τέλος;

«Θέλω τους Τζέιμς, Νίκο, Μαριαλένα, τον Γαλακτερό τον συμπαθώ, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί λίγο αθλητικά, ο Ηλίας μπορεί, είναι και αθλητικά δυνατός, ενώ μπορεί και ο Σάκης επειδή είναι δυνατός και όχι ο Γαλακτερός. Άλλο οι συμπάθειες. Πέρα από αυτό αθλητικά είναι πολύ καλός. Για να συνοψίσω θα έλεγα Τζέιμς, Μπάρτζης, Ηλίας, Μαριαλένα, Σάκης. Αυτούς πιστεύω μέχρι τέλος.»

Ποιος θα ήθελες να κατακτήσει το Survivor;

«Η ο Νίκος η ο Τζέιμς. Ο Νίκος ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να το κατακτήσει, όπως και ο Τζέιμς. Αυτούς τους δύο θα ήθελα να δω. Έναν από τους δύο.»

Τις δικές της ασχολίες…

Στον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι; 

«Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος! Τώρα αρχίζω σιγά σιγά και βρίσκω τα πατήματά μου. Ήθελα ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής από την ώρα που βγήκα από το παιχνίδι. Σιγά σιγά επιστρέφω στις σκληρές προπονήσεις. Ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο περισσότερο, ενώ από εκεί και πέρα ότι κάνω το κάνω σε έντονους ρυθμούς και όσο μπορούμε δουλειά.»

Πόσες ώρες για άθληση καταναλώνεις την ημέρα;

«Επειδή θέλει και χρόνο να βρεθεί στο βουνό μου παίρνει αρκετό χρόνο. Σίγουρα 3 με 4 ώρες καταναλώνω το λιγότερο.»

Ασχολείσαι και με την διατροφή – υγιεινή ζωή σωστά;

«Δεν κάνω κάποια διατροφή. Προσέχω όμως να κάνω υγιεινή ζωή. Δεν τρώω πολλά τηγανητά, δεν πίνω, δεν καπνίζω. Τα βασικά. Δεν είμαι της υπερβολής όμως, όποτε θέλω π.χ να φάω το γλυκό μου να μην το φάω. Έχω αδυναμία στη σοκολάτα πολύ. Δε προσέχω και τόσο πολύ. Γυμνάζομαι πάρα πολύ, οπότε καταναλώνω και πολλές θερμίδες.  Αυτό που προσέχω είναι ότι τρώω να είναι υγιεινό και ποιοτικό.»

Με τι τρόπο διασκεδάζει…

Με τι τρόπο διασκεδάζεις;

«Και πριν την Πανδημία, αλλά και με το που ανοίξουν τα μαγαζιά θα κάνω ένα Μπαμ να πάω. Μου αρέσει κυρίως να πηγαίνω σε ένα εστιατόριο σε ωραίο περιβάλλον με φίλους να απολαύσουμε ένα ωραίο γεύμα, να πούμε και δύο κουβέντες που να ακούμε ο ένας τον άλλον.

Μου αρέσει και το ποτό, αλλά δεν μπορώ πλέον το πολύ ξενύχτι. Με το να κάνω προπονήσεις πρωί, δεν το αντέχω πια τόσο έντονα. Αυτός είναι ο τρόπος που διασκεδάζω. Κυρίως για φαγητό με φίλους για να μπορούμε να πούμε και 2-3 κουβέντες.»

Ελπίζουμε σύντομα να ανοίξουν…

«Ναι, έτσι πιστεύω και εγώ. Τουλάχιστον αυτά τα μαγαζιά που έχεις λίγο απόσταση, δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα σε πάρκα. Οπότε πιστεύω εκεί σε τέτοια μαγαζιά θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορούν να ανοίξουν με προϋποθέσεις, να κάνει και το κράτος τους απαραίτητους ελέγχους και να ανοίξουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά.»

Σε ποιες περιοχές συχνάζεις; Αν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση…

«Κυρίως εξετάζω το μαγαζί που θέλω να πάω. Το φαγητό του και το περιβάλλον. Από κει και πέρα για βόλτα μου αρέσει πολύ στην Γλυφάδα, μου αρέσει πολύ η Θάλασσα. Νοιώθω ότι δεν είμαι στην Αθήνα. Με κάνει και ξεχνιέμαι. Νομίζω ότι είμαι διακοπές. Μου αρέσουν κάποια στενά στο κέντρο της Αθήνας, να περπατάω το βράδυ. Υπάρχουν πολύ όμορφα σημεία στην Αθήνα. Το καθ’ ένα έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει. Παίζει ρόλο η διάθεση, η παρέα και τι… θέλω να φάω.»

Μπουζούκια η Κλαμπ;

«Μου αρέσουν και τα δύο πολύ. Όχι όμως να πηγαίνω συχνά.»

Τι στόχους έχει από εδώ και πέρα…

Ποιοι είναι από εδώ και πέρα οι στόχοι σου, η εάν έχεις κάποιον συγκεκριμένο στόχο;

«Η προετοιμασία μου και ο στόχος μου είναι να βρεθώ σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα στον οποίο έχω δηλώσει συμμετοχή από το 2020. Λόγο Κορονοιού δεν έγινε. Ονομάζεται Himalayan Race. Δηλαδή Ιμαλάια διάσχιση. Είναι 900 km χιλιόμετρα, το υψομετρικό του είναι 35.000 χιλιάδες, είναι στα 5.500 χιλιάδες η διάσχιση, η ή εκκίνηση του αγώνα θα μπορούσαμε να πούμε.

Είναι ο βασικός στόχος που έχω. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανοίξουμε και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα πάω. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μου. Όλη η προετοιμασία που κάνω είναι γι΄ αυτόν τον λόγο.

Να πω για το τέλος ότι στον αγώνα αυτόν δεν θα υπάρχει σηματοδότηση. Σου δίνεται ένας χάρτης και πρέπει μόνος σου να βρεις τα σημεία που θα πας για να τσεκαριστείς και να είσαι έγκυρος.»

* Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ασημίνα Ιγγλέζου για την πολύ όμορφη συζήτηση που είχαμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν