Η Δέσποινα Βανδή έχει τα γενέθλιά της σήμερα και της ευχόμαστε Χρόνια πολλά και καλά. Αλλά άλλο είναι το θεματάκι μας και είναι καυτό! Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Σίγουρα […]

Η Δέσποινα Βανδή έχει τα γενέθλιά της σήμερα και της ευχόμαστε Χρόνια πολλά και καλά. Αλλά άλλο είναι το θεματάκι μας και είναι καυτό!

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού τους. Για όσους γνώριζαν καλά το ζευγάρι, ήταν κάτι αναμενόμενο, και ίσως να είχε αργήσει η ανακοίνωση τους.

Σας έχουμε όμως νεότερα.

Η μυστική σχέση της Βανδή

Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια που έχει εδώ και πολλά χρόνια ταυτιστεί με την επιτυχία, έφτασε στα 52 της χρόνια. Αλλά η Soula Glamorous που ψάχνει τα πάντα στην showbiz και οχι μόνο έκανε μια αποκάλυψη και τάραξε τα νερά.

Αφορμή βρήκε μετά από μια ερώτηση που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος, αν έχει σχέση με τον τον Βασίλη Μπισμπίκη “Βόσκαρη”, ξέρετε από τις Άγριες Μέλισσες.

«Λοιπόν έλα αποκλειστικό. Δε τα έχει με αυτός γιατί είναι παντρεμένος με παιδί αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός του δε ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο».

βανδη sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ