Μετά την αρχική του ανακοίνωση για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη, και την αναδάσωση της περιοχής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, προχώρησε και στις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν. Μια τεράστια έκταση, που ξεκινάει από τα βασιλικά κτήματα, τη Βαρυμπόμπη, το Τατόϊ, και φτάνει μέχρι τις Αδάμες και τους Θρακομακεδόνες έγινε στάχτη. Πολλά σπίτια, […]

Μετά την αρχική του ανακοίνωση για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη, και την αναδάσωση της περιοχής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ, προχώρησε και στις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν.

Μια τεράστια έκταση, που ξεκινάει από τα βασιλικά κτήματα, τη Βαρυμπόμπη, το Τατόϊ, και φτάνει μέχρι τις Αδάμες και τους Θρακομακεδόνες έγινε στάχτη. Πολλά σπίτια, αυτοκίνητα αλλά φυσικά χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους χάθηκαν. Κινδύνευσε και η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, μετά από μία εβδομάδα καταστροφικών πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε μέρη της χώρας, προχωρούν στην πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varibopi-reset.

Καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο πανελλαδικά, τόσο από ιδιωτικές εταιρείες, όσο και από επίσημους φορείς, αλλά και από τον κρατικό μηχανισμό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες εταιρείες και φορείς επιθυμούν, να δηλώσουν την πρόθεσή τους για να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μέσα από την επικοινωνία με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί το αναλυτικό σχέδιο της πρωτοβουλίας, το οποίο θα εκπονηθεί σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, αλλά και με τη συνδρομή του ερευνητικού φορέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών «BEYOND Center of Excellence» (http://www.beyond-eocenter.eu/index.php).

Το σχέδιο θα τεθεί προς συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, θα δημοσιοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση και συντονισμός με τους κρατικούς αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ