Guinness – Ο Χάρης Ρώμας έχει αφήσει εδώ και πολλα χρόνια σε θέατρο, αλλά και τηλεόραση, και όχι μόνο ως ένας εξαιρετικός ηθοποιός,  Αλλά και σαν ένας σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός. Οι μεν και οι δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης και Το καφέ της Χαράς που γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Αλλά πρόσφατα αποκάλυψε κάτι εκπληκτικό. Πιο συγκεκριμένα μίλησε […]

Guinness – Ο Χάρης Ρώμας έχει αφήσει εδώ και πολλα χρόνια σε θέατρο, αλλά και τηλεόραση, και όχι μόνο ως ένας εξαιρετικός ηθοποιός,  Αλλά και σαν ένας σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός.

Οι μεν και οι δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης και Το καφέ της Χαράς που γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

Αλλά πρόσφατα αποκάλυψε κάτι εκπληκτικό.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” της Ελένης Τσολάκη για τις αγαπημένες του σειρές.  Εκεί μας αποκάλυψε ότι μια δική του σειρά μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες.

Μιλάμε για την σειρά  “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβάλλεται συνεχόμενα επί 22 χρόνια.  Φυσικά και αισθάνεται πολύ υπερήφανος που μια Ελληνική σειρά μπήκε στα ρεκόρ Guinness.

Αυτήν την περίοδο ο Χάρης Ρώμας ασχολείται με την νέα του σειρά το “Πεφταστάρι”. Είναι μια ακριβή παραγωγή και ακόμα είναι στις συνομιλίες με τα κανάλια για να αποφασίσει σε ποιο θα την δώσει για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик