Η Αντζελίνα Τζολί ήταν να μην το πάρει απόφαση να μπει στο instagram. Τώρα που έκανε και το πρώτο ποστ τα μηχανάκια μετράνε σαν τρελά τα likes και τους ακολούθους. Μάλιστα ξεπέρασε σε μόλις τρεις ώρες το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον. Συγκέντρωσε 1.000.000 followers σε λιγότερο από 3 ώρες. Όχι και άσχημα! Πιο συγκεκριμένα την […]

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν να μην το πάρει απόφαση να μπει στο instagram. Τώρα που έκανε και το πρώτο ποστ τα μηχανάκια μετράνε σαν τρελά τα likes και τους ακολούθους.

Μάλιστα ξεπέρασε σε μόλις τρεις ώρες το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον. Συγκέντρωσε 1.000.000 followers σε λιγότερο από 3 ώρες. Όχι και άσχημα!

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή η πολύ αγαπητή Αμερικανίδα ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη της ανάρτηση ήταν ένα γράμμα που έλαβε από μια πρόσφυγα του Αφγανιστάν.

Μέσα σε τρεις ώρες 1 εκ ακολούθους και στις πρώτες 24 ώρες 4 εκ ακολούθους.  Αυτήν την στιγμή έχει πάνω από 9.000.000!!! Άλλοι σούπερ σταρ ούτε με fake ακολούθους δεν πάνε σε τέτοια νούμερα, και η Αντζελίνα μέσα σε μια ημέρα έκαψε τα μηχανάκι του insta.

Για την ιστορία η πρώτη της ανάρτηση ήταν:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ