Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί στην αρχή να το έκρυβαν αλλά τώρα πια δε διστάζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις και να είναι και διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το Πάσχα το ζευγάρι το πέρασε στο Πήλιο που ήταν καλεσμένο στο σπίτι του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η γνωστή τραγουδίστρια με το σύντροφό της είναι η μια πιο τρυφερή από την άλλη, με εκείνη που χορεύουν ξυπόλυτοι να κλέβει φυσικά την παράσταση.

Οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και άμεσα μάλιστα «οργιάζουν». Ο Μανώλης Κονταρός που ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή «Chart Show» ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά. Ο τραγουδιστής και η Δέσποινα Βανδή είχαν ένα μίνι διάλογο που έκανε εκείνη να κοκκινίσει..

«Εδώ θα μείνεις έτσι; Δε φεύγεις;» είπε η παρουσιάστρια στον Μανώλη Κονταρό. «Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» είπε ο Κρητικός τραγουδιστής και η Βανδή χαμογέλασε με μια μικρή αμηχανία.

«Θα το σκεφτώ. Μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου απαντήσω. Κοκκίνισα ολόκληρη», απάντησε η τραγουδίστρια. «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο… όλα εντάξει» είπε ο Μανώλης Κονταρός… Άντε η ώρα η καλή θα πούμε εμείς….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ