Η Αννίτα Πάνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Ανοιχτά» στο OPEN. Κάθε Πέμπτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα υποδέχεται στην ταράτσα της πρόσωπα από τη showbiz αλλά και όχι μόνο και κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Όμως, δεν ξεκίνησαν όλα τόσο ρόδινα με το κανάλι. Οι ιθύνοντες του προγράμματος σκέφτονταν να μην την κρατήσουν την τρέχουσα […]

Η Αννίτα Πάνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Ανοιχτά» στο OPEN. Κάθε Πέμπτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα υποδέχεται στην ταράτσα της πρόσωπα από τη showbiz αλλά και όχι μόνο και κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Όμως, δεν ξεκίνησαν όλα τόσο ρόδινα με το κανάλι. Οι ιθύνοντες του προγράμματος σκέφτονταν να μην την κρατήσουν την τρέχουσα σεζόν στο κανάλι. Ωστόσο, έμεινε και η εκπομή της σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στο συνολικό πρόγραμμα του σταθμού. Κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους του καναλιού και τον Γιάννη Λάτσιο να αλλάξουν τελείως συμπεριφορά απέναντί της.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει πολλές συζητήσεις ώστε να αναλάβει νέα project, όχι μόνο αυτή αλλά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο πλάνο αυτή τη στιγμή υπάρχει η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού από το εξωτερικό, αλλά και ενός talent show, που θα είναι κομμένα και ραμμένα πάνω της. Και όχι μόνο αυτό. Τεράστιες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο η Αννίτα Πάνια να επιστρέψει στη  ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έχει ο καιρός γυρίσματα λέει ο λαός…και η Αννίτα το επιβεβαιώνει..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ