Βίσση – Βανδή – ΟΙ δύο μεγάλες σταρ του Ελληνικού τραγουδιού φαίνεται ότι άφησαν οριστικά, πίσω την παλαιά ψυχρότητα που υπήρχε μεταξύ τους και πλέον υπάρχει μια φιλική σχέση, αλλά σίγουρα πολύ δυνατή επαγγελματικά. Όλοι θυμόμαστε ότι για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί και τραγούδησαν στο J2US τον περασμένο Δεκέμβρη. Πολλοί την είπαν σαν την συνάντηση […]

Βίσση – Βανδή – ΟΙ δύο μεγάλες σταρ του Ελληνικού τραγουδιού φαίνεται ότι άφησαν οριστικά, πίσω την παλαιά ψυχρότητα που υπήρχε μεταξύ τους και πλέον υπάρχει μια φιλική σχέση, αλλά σίγουρα πολύ δυνατή επαγγελματικά.

Όλοι θυμόμαστε ότι για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί και τραγούδησαν στο J2US τον περασμένο Δεκέμβρη. Πολλοί την είπαν σαν την συνάντηση της χρονιάς και μάλλον είχαν δίκιο. Αλλά παρασκηνιακά δεν ήταν αυτή η πρώτη τους συνάντηση.

Η πρώτη κρυφή τους συνάντηση!

Η πραγματικά πρώτη τους συνάντηση είχε γίνει στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Παίρνοντας αφορμή από τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή ανέβασε το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση. Έγραψε και το δικά του:

«Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου.  Ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί. Μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just.

Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου ?- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Αλλά έχουμε και συνέχεια

Μετά την πρόσφατη εκρηκτική τους συνεργασία Βίσση και Βανδή ξαναβρέθηκαν και ετοιμάζουν την επόμενη συνεργασία τους.

Όσο και αν το περιμέναμε τόσο μας ξαφνιάζει. Στην ίδια πίστα θα εμφανιστούν η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Και όμως ναι! Οι δύο τους αποφάσισαν του χρόνου να συνεργαστούν. ΄Μάλιστα έχουν λύσει και το θέμα ποια θα εμφανίζεται πρώτη.  Πληροφορίες λένε πως θα ανοίγουν μαζί το πρόγραμμα στην αρχή. Μετά θα βγαίνει η Δέσποινα Βανδή και μετά η Άννα Βίσση.

Το σχήμα θα συμπληρώσει αντρικό πρόσωπο το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик